Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rankin79 pisze:...jestem zbędny, gdyż w obliczu opanowania mojego bloczyska przez ćmy - Frędzel oszalał i intersuje się wyłącznie ich łapaniem.
Rankin79 pisze:...tańczy na dwóch łapach z wywalonym brzuchem i wygląda jak polski szlachcic z ery dobrobytu. Buty i sprzęt nurkowy konieczne.
Rankin79 pisze:Poważyłem się na samodzielne obcinanie pazurów i nawet nie protestował.
Rankin79 pisze:...po ostatnim powrocie definitywnie uwił sobie gniazdo w mojej walizce...
Rankin79 pisze:Jpotwór ten osiągnął wagę 6,4 kg
Fri pisze:redaf! coś ty za instrukcje żywieniowe rospofszechniasz na dziko, a?!
Fri pisze:Tuczydło![]()
![]()
Fri pisze:kompulsywne wkoto karmy wpychanie...Plusiowi wetujesz uszubrak, to wiemy, a Koci pluszonadmiar...?
Rankin79 pisze:Choć przyduszenia Frędzlonem nikomu nie życzę, gdyż potwór ten osiągnął wagę 6,4 kg, co ze strachem w oczach wet stwierdziła. A ja go naprawdę nie przekarmiam!!!
Rankin79 pisze:A jak nie może to tańczy na dwóch łapach z wywalonym brzuchem i wygląda jak polski szlachcic z ery dobrobytu. Buty i sprzęt nurkowy konieczne.
varia pisze:Rankin79 pisze:Choć przyduszenia Frędzlonem nikomu nie życzę, gdyż potwór ten osiągnął wagę 6,4 kg, co ze strachem w oczach wet stwierdziła. A ja go naprawdę nie przekarmiam!!!
Łoj! Nie wiedziałam, że ćmy są takie kaloryczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości