A ja dziś znalazłam DWA domy tymczasowe dla Fundacji.
Płatne. No trudno.
Ale dobrze, ze są.
I już dziś do jednego pojechało malutkie 4,5-tygodniowe czarnidełko znalezione na śmietniku w zaklejonym pudełku po butach. Mało tego, dla czarnidełka znalażł się 2 godziny później dom stały! Tylko musi poczekać az maluch ciut podrosnie i będzie można go zaszczepić.
www.fundacjafelis.org na FB: Foondacja Felis KRS0000228933 - podaruj nam 1%
A jaki jest wiek (może być przybliżony) Kaczorka, Dzidka i Noski (chyba III, tej, której Allegro skończyło sie dzisiaj) ? Adopcje.org wymagają tego do ogłoszenia.
I proszę wpisać na moją listę adopcje.org.pl Okazuje się, że jest i taka a ja z rozpędu też tam wstawiłam ogłoszenia
W wątku LT zadeklarowałam utrzymanie jednego kota oddanego do DT do czasu znalezienia mu DS.
Skoro taki DT już się znalazł, proszę o informacje: miesięczna kwota, dane do przelewu (mogę bezpośrednio do DT, mogę na fundację) i parę słów o "moim adoptusiu".
Ew. kontakt z DT (forumowy, meilowy czy telefoniczny) też mile widziany .
Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.
Amika, to może Dzidka weź pod opiekę. On jest u nataleczki24.
Na pw podam Ci konto Natalii.
I kolejna dobra wiadomosc!
Volvo znalazł dom!!!
Dzięki dziewczynom z Torunia, które przekierowały do mnie dom z Puław!
Volvo pojedzie tam w piątek.
A dla srebrnego kocurka z ubiegłorocznej interwencji ( pisałam kiedys o dwóch kotach o które potem awanturowała się ich chora psychicznie opiekunka , Tiger świadkiem) znalazł się forumowy dom we Wrocławiu!
Szukamy transportu.
www.fundacjafelis.org na FB: Foondacja Felis KRS0000228933 - podaruj nam 1%