Georg-inia pisze:ja juz wcześniej chciałam podpowiedzieć, że skoro takie młode to na pewno się oswoi, i żeby łapać, ale śmiałości mi nie starczyło
To nie brak śmiałości, tylko instynkt samozachowawczy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:ja juz wcześniej chciałam podpowiedzieć, że skoro takie młode to na pewno się oswoi, i żeby łapać, ale śmiałości mi nie starczyło
Klatka-łapka ze śmierdzielemredaf pisze:Georg-inia pisze:ja juz wcześniej chciałam podpowiedzieć, że skoro takie młode to na pewno się oswoi, i żeby łapać, ale śmiałości mi nie starczyło
Ciocia Dobra Rada!![]()
Ciekawe jak sobie wyobrażasz łapanie dzikiegodzikiegodziałkuna, który w dodatku siedzi za siatką na działce sąsiada?
Taś Taś?
Kicorek pisze:Klatka-łapka ze śmierdzielem
mhm, exactlyredaf pisze:Kicorek pisze:Klatka-łapka ze śmierdzielem
A klatkę-łapkę to ja na co dzień w bagażniku ze sobą wożę?
I może jeszcze podanie do działkuna mam napisać " W związku z planowaną akcją łapania uprzejmie proszę o przybycie dnia... o godzinie... Niestawienniectwo będzie karane niezłapaniem"?
redaf pisze:Kicorek pisze:Klatka-łapka ze śmierdzielem
tudziez inne rekwizyty SMGeorg-inia pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:Klatka-łapka ze śmierdzielem
a nie?![]()
![]()
ja wożę podbierak i transporter
Chat pisze:tudziez inne rekwizyty SMGeorg-inia pisze:redaf pisze:Kicorek pisze:Klatka-łapka ze śmierdzielem
a nie?![]()
![]()
ja wożę podbierak i transporter
redaf pisze:Georg-inia pisze:śliczne to niebieskie, nie mogłaś ucapić?
Dzikidzik kolejny nastojaszczy.
Fri pisze:...capaj...
to sezon działkowania zakończon czy też nie?redaf pisze:Fri pisze:...capaj...
Następna![]()
Przecie wam tłumaczę, że jak się da to capnę.
chciałabym, chciałabyś... ech, no, ni mom po prostu, przegrzebię bibliotek publiczny pod tym kątemFri pisze:a jak nie, to zapodasz w celach doedukowawczych?
pluszak pisze:to sezon działkowania zakończon czy też nie?![]()
no, to jest jasność w temacie Marioli. jak un, ten działkun wędrowny, taki niedorosły jest, to sobie tak myślę, ze raczej miejscowy a nie przechodni i okazjonalnyredaf pisze:pluszak pisze:to sezon działkowania zakończon czy też nie?![]()
Dla moich kotów zakończon.
Nie będzie już kilkudniowych wyjazdów na wietrzenie futra![]()
Dla mnie sezon trwa różnie - ostatni trwał prawie cały rok, kiedy jeździłam podkarmiać działkuny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 35 gości