Moderator: Estraven

anula21 pisze:Mimo tego ,że jest już 23.10 i Melcia jako mały kociak powinna już smacznie spać,ubzdurała sobie że jest tygrysemi napada nas w łóżku ,podgryza,drapie i znika bawi się świetnie a my cieszymy się ,że jest taka pełna życia ,choć o zaśnięciu na razie nie ma mowy więc gra w łapki potrwa jeszcze aż mała nie padnie
annette88 pisze:dobry wieczórja też mam swoją Melcię
kota7 pisze:Jeszcze bardziej?![]()
annette88 pisze:dobry wieczórja też mam swoją Melcię
Tez taka szalona i słodka?

;
anula21 pisze:To cudowne maleństwo wystraszyło mnie wczoraj nie na żarty.Zasnęła o 15-stej i spała do 20-stej a ja chodziłam patrząc ,że coś nie tak bo mała tylko śpi i śpi,ale jak już się obudziła to zaczęły się harce i podskoki i jej wczorajsze osiągnięcie to samodzielne wdrapywanie się na łóżko ,które jest zrobione 150cm nad podłogą i Mela zasuwa po drabince zadowolona z siebie okropnie,tylko małe alenie umie schodzić :lol:
anula21 pisze:W sobotę bawiłam się wieczorkiem z całą rodzinkąbiegałam za czymś brzęczącym co strasznie chciałam złapać. Nagle poczułam ,że strasznie chce mi się siusiu
ale ktoś zamknął mi drogę do kuwetki więc swoim noskiem stwierdziłam że dwunożni mają kwiat w którym jest ziemia i więc wskoczyłam na momencik...uf co za ulga i można wracać do zabawy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa, włóczka i 46 gości