Tweety pisze:Noemik, czy Maks miał książeczkę i umowę adopcyjną ze sobą? Od 17-stej jest już w nowym domu, w Toruniu!
jak fajnie
wyczytalam w watku mufasy ze ma aerokat-a
skad to wzielissie?szukam dla srebka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Noemik, czy Maks miał książeczkę i umowę adopcyjną ze sobą? Od 17-stej jest już w nowym domu, w Toruniu!
Tweety pisze:Kosma_shiva, dzwonili do Ciebie w sprawie Nory?
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Kosma_shiva, dzwonili do Ciebie w sprawie Nory?
Tweety, ale kto i po co miał dzwonić ??![]()
PS> Znowu dzwonila do mnie ta kobieta z Gdańska, ale rozmawiałam wtedy, wiec zaraz mogę się spodziewać telefonu.
Nie wiem co ja jej mam powiedzieć o Kminku i podróży do Gdańska
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Kosma_shiva, dzwonili do Ciebie w sprawie Nory?
PS> Znowu dzwonila do mnie ta kobieta z Gdańska, ale rozmawiałam wtedy, wiec zaraz mogę się spodziewać telefonu.
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Kosma_shiva, dzwonili do Ciebie w sprawie Nory?
ludzie którzy przywieźli Norę do schronu tzn Ci którzy ją znaleźli
BarbAnn pisze:Tweety pisze:Noemik, czy Maks miał książeczkę i umowę adopcyjną ze sobą? Od 17-stej jest już w nowym domu, w Toruniu!
jak fajnie
wyczytalam w watku mufasy ze ma aerokat-a
skad to wzielissie?szukam dla srebka
noemik pisze:Tweety pisze:Noemik, czy Maks miał książeczkę i umowę adopcyjną ze sobą? Od 17-stej jest już w nowym domu, w Toruniu!
przyjechał do mnie bez papierów, pytałam pana Marka o to, powiedział, że nie ma książeczki. Umowy nie podałam, zapomniałam, a potem pomyślałam, że ciotka Green ją wypisze, i zapomniałam o tym przypomnieć. kiepsko mi poszło.
Tweety pisze:odnośnie Gdańska to na razie pierwszy możliwy transport jest w weekend do Włocławka z anna09 i jeżeli ta p. Dorota będzie jechać tak jak planuje to wracając z Warszawy weźmie kociaki po drodze, będzie wiedzieć w piątek czy jedzie
kosma_shiva pisze:
a czy Ci ludzie chcą zabrać Norę ??
anna09 pisze:Tweety pisze:odnośnie Gdańska to na razie pierwszy możliwy transport jest w weekend do Włocławka z anna09 i jeżeli ta p. Dorota będzie jechać tak jak planuje to wracając z Warszawy weźmie kociaki po drodze, będzie wiedzieć w piątek czy jedzie
Tweety, ja wyjeżdżam w piątek, więc musimy to zgrać do tego czasu
Tweety pisze:anna09 pisze:Tweety pisze:odnośnie Gdańska to na razie pierwszy możliwy transport jest w weekend do Włocławka z anna09 i jeżeli ta p. Dorota będzie jechać tak jak planuje to wracając z Warszawy weźmie kociaki po drodze, będzie wiedzieć w piątek czy jedzie
Tweety, ja wyjeżdżam w piątek, więc musimy to zgrać do tego czasu
o kurczea o której i jak długo tam jesteś?
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:
nie wiem, dzwoniła dr Dominika ze schronu, że oni cały czas tam dzwonią i dopytują się o koteczkę. No wieć w pierwszych słowach mego listu powiedziałam, że koteczka ma problemy z odbytem, łapkę w łupkach i w ogóle nie jest w kwitnącym stanie. Bo jeżeli chcą wziąć teraz kota bez komplikacji, opłacania zabiegów i takiego gotowego to ich to zniechęci a jeżeli państwu zależy na kici obojętnie jak się jej stan przedstawia no to jest inna rozmowa.
Wiesz, że Noro został adoptowany?
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:
nie wiem, dzwoniła dr Dominika ze schronu, że oni cały czas tam dzwonią i dopytują się o koteczkę. No wieć w pierwszych słowach mego listu powiedziałam, że koteczka ma problemy z odbytem, łapkę w łupkach i w ogóle nie jest w kwitnącym stanie. Bo jeżeli chcą wziąć teraz kota bez komplikacji, opłacania zabiegów i takiego gotowego to ich to zniechęci a jeżeli państwu zależy na kici obojętnie jak się jej stan przedstawia no to jest inna rozmowa.
Wiesz, że Noro został adoptowany?
w sumie to dobrze, że go ktos adoptował, Krzyś by pewnie jego tez chciał, ale w obecnej sytuacji to ja nie mogę nikogo brać do siebie....
dlatego jestem zrozpaczona sytuacją na Wenecji :(
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 106 gości