Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:a przez te bazarki malkovianki i przez te glodomory za moim oknem to ja chyba na rurze zaczne tanczyc![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:Malkavianka!!! Weż pieniażki i idż z panterami do WEta . Koniecznie!!! Coś jest nie tak i to już od dawna. W tym stanie i tak nie możesz ich zaszczepic. musisz iśc do dobrego Weta. A jak nie to trzeba do Naszej Wetki!Bo się odwodnią i wtedy będzie naprawdę problem. Oczywiście że weż pieniążki z bazarku. Pozdrawiam Serdecznie!I trzymam kciuki!
Wiora!!!!!!!!!!Nawet o tym nie myśl!!!!!wiora pisze:a przez te bazarki malkovianki i przez te glodomory za moim oknem to ja chyba na rurze zaczne tanczyc![]()
![]()
![]()
Mokre jedzenie i picie wody to za malo jeśli jest biegunka to organizm i tak traci zbyt duże ilości nie tylko wody ale i innych składników z organizmu, które sa niezbędne. To jeśli im przechodzi i znow wraca tym bardziej świadczy o tym że trzeba z Nimi iść do Weta. Sporadycznie to może się zdażyc każdemu kotu. Ale one miały to już wcześniej bo o tym pisalas. Nie znam Waszych Wetów w Centrum. Zrób tak żeby było dobrze i broń Boże nie doszczepiaj ich teraz.malkavianka pisze:Nie wiem czy to ma jakiś związek z karmą. Bo co jakiś czas już przechodziło, a później znów wracało.
Odwodnić się raczej nie odwodnią, piją dużo, mokre dostają i ogólnie wody mają pod dostatkiem. A kupki też nie aż tak często, żeby było fatalnie. Ale dobrze też nie jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Caseyriple, Google [Bot] i 49 gości