WITAMY SIOSTRY WŚRÓD CZAROWNYCH

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:A59, udało Ci się odgruzować już kuchnię![]()
A jeżeli chodzi o sałatki to poproszę o przepisy. Na zupę cebulową też.
Szkoda, że nie ma ikonki z dużym jęzorem, który bużkę oblizuje - wstawiłabym co najmniej takie trzy.
Matahari pisze:witam nowe siostry... jakem siostra od bezpieczeństwa...
a z tego co sobie przypominam, to była propozycja dokacania czarnymi kotami lub jakaś latająca kara...Prezeska... pamiętasz...
Bolkowa pisze:Ola, jutro Ci adres wyślę. Od czasu, gdy spamy przełamały moją ochronę prawie tam nie zaglądam. Bo w końcu ile mozna czytać o zegarkach Rolex, pewnej tabletce na V ( pewnie to od victoria) oraz o mozliwości powiększenia pewnego fragmentu, którego się nie posiada.
Po południu odgruzuję więc skrzynkę lub założę nową.
villemo5 pisze:
A Anja niech z radością wpłaci stówę na FSZ miłości do kotów swych czarnych trzech
Aleksandra59 pisze:rozumiem Ciebie, ostatnio po kilku monitach że nie odbieram e-maili wlazłam na skrzynkę i zobaczyłam 687 nie odebranych e-maili![]()
![]()
Ale spamów było tylko około 20
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:
A Anja niech z radością wpłaci stówę na FSZ miłości do kotów swych czarnych trzech
Siostra Prezes w kółko to samo![]()
.
Anja pisze:dziewczyny, moze chcecie miec konto na gmailu (poczta googla)
moge Wam wyslac zaproszenie do zalozenia konta, tylko dajcie mi jakis obecny adres mailowy
gmail rewelacyjnie blokuje spamy
Anja pisze:dziewczyny, moze chcecie miec konto na gmailu (poczta googla)
moge Wam wyslac zaproszenie do zalozenia konta, tylko dajcie mi jakis obecny adres mailowy
gmail rewelacyjnie blokuje spamy
Aleksandra59 pisze:PW z numerem konta Paktu poleciały do (w kolejności alfabetycznej):
Anji,
Boin7,
Kierzontka,
Pipsi,
Tufcia.
WITAMY SIOSTRY WŚRÓD CZAROWNYCH![]()
Patsy pisze:No nie, następnym razem choćby nie wiem co, jakie wyjazdy i inne zjawiska, nawet cholera ślub mój własny - nie ma bata, muszę być na Sabacie...
Jak czytam te wasze zachwyty to mnie skręca zazdrość taaaaka wielka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 59 gości