Przygody Kociej Bandy Drombo vol. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 13, 2008 12:29

vadee pisze:Zaraz idę zajrzeć do Bardzo Złego Kota :twisted:
ty jej tak nie przezywaj
bo się zamknie w sobie :twisted:

Już lepiej brzmi Chwilowo Niewidzialny Kot 8)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon paź 13, 2008 13:59

Próbowałam zrobić zdjęcie Chwilowo Niewidzialnego Kota, ale postanowiła wyglądać jak 100000 nieszczęść, więc Wam tego oszczędzę :roll:

Za to po drzemce:
Obrazek Obrazek

nastolatki zdecydowały się nie spuszczać obcego z oczu:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek ObrazekObrazek
na szczęście już bez wzajemnych syków, Pela nawet do mnie mrugnęła tak przyjaźnie, dwuocznie ;)
Ale nadal nie je :?

Rudzia doszła do wniosku, ze musi mnie chronic przed pomysłami typu kochanie kogoś nowego i zaległa na moich kolanach, podgryzając zegarek i domagając się kiziania :D
ObrazekObrazek

vadee

Od: Wto lis 01, 2005 7:20

Post » Pon paź 13, 2008 15:11

pospiewaj gapie, moje lubia jak im spiewam (nie protestuja glosno, wiec sadze, ze lubia) :D
a co do paniki to po powrocie z pracy wpadalam w ogromna, bo w kuwecie znalazlam bardzo rzadka qpe, za fotelem pawia, nie wiem, ktore to zrobilo, bo zadne osowiale nie jest. :? szaleja oba teraz, a ja w nerwach zlamalam burte od kuwety jak zwirek po smrodkach wymienialam :roll: podejrzewam, ze zaszkodzila animonda, bo to dzis dostaly i to bylo zwrocone. gotuje im serca teraz i do wieczora beda mialy tylko chrupki i wode.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon paź 13, 2008 15:15

agul-la pisze:pospiewaj gapie, moje lubia jak im spiewam (nie protestuja glosno, wiec sadze, ze lubia) :D
a co do paniki to po powrocie z pracy wpadalam w ogromna, bo w kuwecie znalazlam bardzo rzadka qpe, za fotelem pawia, nie wiem, ktore to zrobilo, bo zadne osowiale nie jest. :? szaleja oba teraz, a ja w nerwach zlamalam burte od kuwety jak zwirek po smrodkach wymienialam :roll: podejrzewam, ze zaszkodzila animonda, bo to dzis dostaly i to bylo zwrocone. gotuje im serca teraz i do wieczora beda mialy tylko chrupki i wode.

to sie zdarza przy zmianie karmy, a animonda jest dobra, wiec nie powinna im zaszkodzic :)

vadee

Post » Pon paź 13, 2008 15:19

ale tylko to jadly i to bylo w pawiu :roll: no nic, zobaczymy co dalej, dzis juz tylko serca wieczorem dostana. teraz profilaktyczna glodowka. tak zawsze z psem robilam jak mial durchfall :)
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon paź 13, 2008 15:23

a moze za szybko lykali? wtedy sie zdarza pawik :wink:

vadee

Post » Pon paź 13, 2008 15:32

ale jakby paw byl tylko od lykania nie byloby rzadkiej qpy :? sa pod obserwacja scisla dzisiaj :evil:
a gapa wylazla z szafy?
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon paź 13, 2008 15:41

Nie wyszła :D Tż ja wyjął - po prostu ją wyciągnął, wziął na ręce i kiziając oprowadził po mieszkaniu. A Pela nic, spokojna, bez syków, bez focha nic :D :D :D

vadee

Post » Pon paź 13, 2008 15:45

jak nie syczy to dobrze, znaczy sie pokojowo nastawiona jest :D jak sie oswoi to ja nastolatki przeszkola odpowiednio i kolejny diabel bedzie dom wam demolowal :twisted: ona jest do pchelki podobna z tego co widzialam, beziesz miala problem z rozroznieniem kto nabroil :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon paź 13, 2008 16:00

agul-la pisze:ale jakby paw byl tylko od lykania nie byloby rzadkiej qpy :? sa pod obserwacja scisla dzisiaj :evil:
a gapa wylazla z szafy?
Animonda jak najbardziej może być winowajcą
ogólnie jest dobra, ale są koty źle na nią reagujące, a wręcz nietolerujące
Albo też jedzą tylko tacki, po Carny mają biegunkę itd ;)
sugerowałą bym podac w małych porcjach mieszając z inną karmą i obserwować. Nie teraz oczywiście, w przyszłości

Mój Budrynio kocha wołowinę, ale ZAWSZE cudnie po niej wymiotuje :?
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon paź 13, 2008 16:03

no wlasnie do tej pory jadly animonde w saszetkach, bo taka tylko u nas byla. a w sobote udalo mi sie dostac carny dla kociakow i dzis im podalam i taka niespodzianka. no nic. na razie nie bede im podawac. moze w weekned, wtedy bede mogla obserwowac, ktory to takie qpy i pawie rzuca :) moim faworytem w tej dziedzinie jest ryszard :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon paź 13, 2008 16:58

tak spia chlopcy: :D
ObrazekObrazek
a tak dziewczynki :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon paź 13, 2008 17:49

w takim razie Pchełka zwykle śpi jak chłopak, a chłopaki jak dziewczyny :lol:

ps: Pokiziana z zaskoczenia Pela zamruczała donośnie 8) ale potem się zreflektowała i ucichła :lol: :roll:

vadee

Post » Pon paź 13, 2008 17:51

twoje chlopaki to takie melepety powiedzialabym :lol: moj TZ twierdzi, ze z rysia tez melepeta jest, bo atakuje luske (ojciec upracie nazywa ja zoska :twisted: ) a potem piszczy, bo go ugryzla :lol:
a to sie gapa zapedzila z tym mruczeniem :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon paź 13, 2008 17:53

oni po prostu zostali brutalnie pozbawieni tego i owego :twisted:

vadee

[poprzednia][następna]