Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajszus pisze:No to masz Kreta, Eleganckiego, Rudencje i Pchelke - wiec dlaczego w opisie zawsze byly 3 koty?:P Tzn w tytule watku?:P
vadee pisze:ajszus pisze:No to masz Kreta, Eleganckiego, Rudencje i Pchelke - wiec dlaczego w opisie zawsze byly 3 koty?:P Tzn w tytule watku?:P
no co Tybyło 3,25 = 2x1 duży + 2x0,5 dziewczyn + 0,25 maleństwa
olesia.b pisze:Ale numer!!
Vadee, co do Twojej "nienormalności", to gdyby nie Ty, to te wszystkie kociuchy nie miałyby szans, a że niestety w naszym społeczeństwie to co powinno być normalne, jest nienormalne, to ta twoja nienormalność jest w rzeczywistości normalnością...i za to Cię wszyscy kochamy!!
efreja pisze:Tak mnie zatkało, że jeszcze nie doszłam do siebie. Jak ja ci Vadee zazdroszczę - też bym tak chciała.
efreja pisze:Ale w tym miejscu publicznie i oficjalnie oświadczam ( i zbieram podpisy pod tym oświadczeniem), że Vadee to fantastyczna, inteligentna i wrażliwa młoda dama, którą należałoby klonować albo przynajmniej ją naśladować. Serdecznie dziękuję ci Vadee za to jaka jesteś w imieniu swoim i tych, którym pokazałaś lepszy świat i lepsze oblicze ludzi.
olesia.b pisze:Ja czytałam![]()
i powiem Ci, że... znalazłam nareszcie bratnią duszę
![]()
olesia.b pisze:Jeśli zaczyna padać, dzwonię do Tz z pracy ma bliżej), żeby jechał do domu i sprawdziłczy okna są zamknięte i zaszczelnione, bo do mieszkania mógłby wpaść piorun kulisty.
agul-la pisze:ja czytalam........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Paula05, zuza i 60 gości