bajki disneya:
kopciuszek już mam
Królewna śnieżka
śpiaca królewna
Arielka już mam
moga być nieorginalne

Mary Poppins
Pollyanna

Moderator: Moderatorzy
Magis pisze:poszukuje książki Briana Bagnall "Jak rysować i malować" - mam do niej ogromny sentyment z lat młodzieńczych kiedy to stawiałam pierwsze kreski ołówkiem i farbkamiMoże ktoś ma? Kasa na koty oczywiście
Narnia pisze:Magis pisze:poszukuje książki Briana Bagnall "Jak rysować i malować" - mam do niej ogromny sentyment z lat młodzieńczych kiedy to stawiałam pierwsze kreski ołówkiem i farbkamiMoże ktoś ma? Kasa na koty oczywiście
Ja tez przy tej ksiazce stawialm pierwsze kroki w rysunkuniesety nie mam juz jej
ktos wziął i nie oddał-książka byla super
Magis pisze:Narnia pisze:Magis pisze:poszukuje książki Briana Bagnall "Jak rysować i malować" - mam do niej ogromny sentyment z lat młodzieńczych kiedy to stawiałam pierwsze kreski ołówkiem i farbkamiMoże ktoś ma? Kasa na koty oczywiście
Ja tez przy tej ksiazce stawialm pierwsze kroki w rysunkuniesety nie mam juz jej
ktos wziął i nie oddał-książka byla super
Narnia, jestem w takiej samej sytuacji, ktoś pożyczył i nie oddała książka naprawdę super, chyba pierwsza jaka się ukazała na rynku w tej tematyce
gayae pisze:mam dziecko z problemami..różnymi
po puzlach w ilościach hurtowych,których układanie miał nakazane przez psychologa,przyszła kolej na klocki,ceny np.Lego są dla mnie (nie będę się wyrażac)zresztą Cobi niewiele tańsze,
więc poszukuję sporej ilości klocków plastikowych wielkości małych lego,nie zestawów ,mogą a nawet mają byc bez instrukcji ,żeby dziecko cwiczyło fantazję
może komuś zalegają jakieś zdekompletowane?zwykłe klocki (o lego piszę dla porównania,bo to chyba najbardziej znane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości