Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Ciągle mam nadzieję.I te biedne kotki mieszkające w ciemnym pomieszczeniu.Tak bardzo potrzebują DT u Magomi.
biamila pisze:Magomi może w niedzielę wieczorem będę mogła wam pomóc z tymi fotkami, tylko będziecie musieli po mnie podjechać.
dzidzia pisze:Na Elbląskiej już się skończyły darmowe sterylki. Jeszcze chyba zostały na Jasieniu ale trzeba rozmawiać bezpośrednio z doktorem Ulewiczem.
rambo_ruda pisze:ruszyła machina załawiania transportu z karmą. za kilka dni powinno być coś wiadomo. mam nadzieję że się uda- trzymajcie kciuki
rambo_ruda pisze:ruszyła machina załawiania transportu z karmą. za kilka dni powinno być coś wiadomo. mam nadzieję że się uda- trzymajcie kciuki
Magomi pisze:Rambo_ruda -![]()
Trzymamy
Ja tak myślę, że skoro w Gdańsku już nie ma talonów, to może by tak zbierać kasę i sterylizować kotki we Władysławowie? Może p.Bożena mogłaby je po zabiegu z dzień/dwa przetrzymać w jakiejś komórce czy coś, a jak nie to po prostu je obserwować? A na zdjęcie szwów znowu złapać i tyle
Przynajmniej nie przyzwyczajały by się do "luksusów", a i łatwiej było by je odstawić na miejsce![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości