Mereth pisze:Cześć Romek
Cześć

Romek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mereth pisze:Cześć Romek
kalair pisze:![]()
gattara pisze:Cześć kochani
moś pisze:kothka pisze:moś pisze:Ale piekny zakwiecony parapet- smaczne te kwiatki? - plaskate
Nie kichac proszeleczyc sie
Niesmaczne![]()
A na dodatek Duża nie pozwala mi ich jeść, ale ona dziwna jestJa i tak próbuję
![]()
A teraz wreszcie moge siedzieć na parapecie i nikt nie marudzi, że rysuję takie cudo
Jak mam się leczyć, Duża w ogóle o mnie nie dba![]()
Nawet nie pozwoliła mi się powygrzewać na laptoku
Romek
O biedny Roman- nam tez nie wolno sie wygrzewac na telewizorku mimo ze tez plskaty..zreszta tam nie za wygodnie bo wasko i doopki na zwisaja bewstydnie po obu stronach :roll:
Hannah12 pisze:moś pisze:kothka pisze:moś pisze:Ale piekny zakwiecony parapet- smaczne te kwiatki? - plaskate
Nie kichac proszeleczyc sie
Niesmaczne![]()
A na dodatek Duża nie pozwala mi ich jeść, ale ona dziwna jestJa i tak próbuję
![]()
A teraz wreszcie moge siedzieć na parapecie i nikt nie marudzi, że rysuję takie cudo
Jak mam się leczyć, Duża w ogóle o mnie nie dba![]()
Nawet nie pozwoliła mi się powygrzewać na laptoku
Romek
O biedny Roman- nam tez nie wolno sie wygrzewac na telewizorku mimo ze tez plskaty..zreszta tam nie za wygodnie bo wasko i doopki na zwisaja bewstydnie po obu stronach :roll:
Cześć, ale biedni jesteście. Ja mogę się wygrzewać na laptopie - Duża mówi, że czołg możne po nim przejechać, to jeden mały koteczek mu nie zaszkodzi - i leżeć na telewizorze i na parapetach i na lodówce i na okapie i ... Haker samochwała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości