30 kotów w mieszkaniu w bloku! POMÓŻCIE - POTRZEBNA KARMA !!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 07, 2008 19:53

maggiejan pisze:Rzeczy na bazarek bardzo się przydadzą, dziękuję!
Czy ktoś mógłby taki bazarek zrobić?

podtrzymuję swoją propozycję, czekam na informację, do kogo słać pacz... pakę właściwie, bo trochę tego jest :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto paź 07, 2008 20:31

podnoszę wątek- bo ważny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto paź 07, 2008 20:50

AGA dawaj do mnie, będę wystawiać, a co tam :D
Adres wysyłam na PW
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto paź 07, 2008 22:16

do góry maluszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Śro paź 08, 2008 0:33

XAgaX pisze:
maggiejan pisze:Rzeczy na bazarek bardzo się przydadzą, dziękuję!
Czy ktoś mógłby taki bazarek zrobić?

podtrzymuję swoją propozycję, czekam na informację, do kogo słać pacz... pakę właściwie, bo trochę tego jest :)
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro paź 08, 2008 1:27

andorka pisze:AGA dawaj do mnie, będę wystawiać, a co tam :D
Adres wysyłam na PW

tak jak napisałam na pw- najdalej w przyszłym tygodniu wysyłam paczkę, postaram się to zrobić jeszcze w tym, mam nadzieję, że "coś" z tych bazarków się uzbiera :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro paź 08, 2008 7:20

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję! Też mam nadzieję, że coś uzbieramy :ok:

Sabinko, ta Pani wyadoptowała część kotów, ona sama wpadła na pomysł szukania domów zastępczych i nawet podpisuje coś w rodzaju umowy adopcyjnej, ale znaleźć dobry dom stały nie jest łatwo, a w tym nikt jej nie pomaga. Pani te koty też na własny koszt sterylizuje. Nie jest jakąś szaloną kociarą, która bez opamiętania przygarnia zwierzęta, po prostu wokół niej było dużo nieszczęścia i sytuacja wymknęła się spod kontroli. Ale kotki mają u niej dobrą opiekę i ona chce znaleźć dla nich dobre nowe domy, tylko sama już sobie nie radzi.

maggiejan

Od: Nie paź 05, 2008 17:16

Post » Śro paź 08, 2008 8:31

tak, zrozumiałam pobudki tej pani, ale piszę o tym, że jest to straszne- iż starsza osoba, w tak bardzo podeszłym wieku nie miała dotąd wsparcia przy kolejnym przygarnianiu zwierzaka :( przecież pewnie ma jakichś krewnych, dzieci. oczywistym jest, że dała zapędzić się w kozi róg- skoro te zwierzęta pojawiały się na jej drodze, a nie miał jej kto pomóc ich wyadoptować :( naprawdę smutna historia i płakać się chce. watek będę podnosić, tyle na razie mogę mieszkając tak daleko.......ważne, że pojawiliście się na jej drodze, i że nie są obojętne wam losy zwierzaków:)

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Śro paź 08, 2008 19:40

Jutro postaram się wysłać fanty, jeśli będą zdjęcia- chętnie pomogę też w wyadoptowaniu kotów, które tego potrzebują, uważam, że odpowiedzialną pomioc zwierzakom należy promować i nagradzać :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro paź 08, 2008 20:12

No to ja wyglądam listonosza i podeślę wątek forumowiczkom z Poznania
Obrazek

andorka

Post » Śro paź 08, 2008 20:16

andorka pisze:No to ja wyglądam listonosza i podeślę wątek forumowiczkom z Poznania

tylko wiesz, że ja w dowodzie nie Agnieszka? :) żebym pa(cz)ki przypadkiem z powrotem nie dostała ;)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro paź 08, 2008 20:24

Poprosze na pw adres do Pani i telefon.
Skontaktuje sie z nia, porobie kotom zdjecia do ogloszen i wystawie.
Oferuje sie takze przy rozmowach z przyszlymi domami, trafia do najlepszych domow. Jestem bardzo rygorystyczna w wyborze domow i zawsze podpisuje umowy adopcyjne.

Jakas karme tez do Pani zaniose.

Kurcze wszedzie tyle tego nieszczescia.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro paź 08, 2008 20:38

XAgaX pisze:
andorka pisze:No to ja wyglądam listonosza i podeślę wątek forumowiczkom z Poznania

tylko wiesz, że ja w dowodzie nie Agnieszka? :) żebym pa(cz)ki przypadkiem z powrotem nie dostała ;)

Spoko, spoko :D Jak paczka zapowiadana to przyjmuję, szczególnie jak płacić nie trzeba :D (bo chyba nie trzeba będzie :?: )

Etka dziękuję za odzew :!:

Dziewczyny, Etka rozdaje nasze łódzkie koty ze schronu to i pewnie poznańskie rozda :D
Obrazek

andorka

Post » Czw paź 09, 2008 0:08

nie, nie trzeba będzie :) tylko ciuszków kilka przeprasować, bo na pewno się pogniotą :oops:

w paczce jest trochę ciuchów, kilka książek, sporo biżuterii, obrazki, torebka... i pewnie o czymś zapomniałam ;)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 09, 2008 22:15

Pw wysłałam.

Dziewczyny, powodzenia z bazarkiem :ok:

maggiejan

Od: Nie paź 05, 2008 17:16

[poprzednia][następna]