agul-la pisze:a ja siedze i ciesze sie spokojem chwilowym. menazeria spi, ja mysle co by tu zjesc, bo w lodowce to swiatlo mam aktualnierobote do domu przynioslam i sie za nia nie zabralam jeszcze. jakis taki z d....y dzien
już się kończy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:a ja siedze i ciesze sie spokojem chwilowym. menazeria spi, ja mysle co by tu zjesc, bo w lodowce to swiatlo mam aktualnierobote do domu przynioslam i sie za nia nie zabralam jeszcze. jakis taki z d....y dzien
olesia.b pisze:Vadee, na niedobory możesz kupić dla całego towarzystwa jakieś witaminki. Dobry jest Calopet albo vitapet w tubce. Ale na sierść i sórę polecam Elfa Oil - w kropelkach.
Ucałuj pingwina, czemu te koopale brzydkie? może podziębiony? Bo odrobalany był? Wiesz nie wykluczone, że Ruda przywlokła ze sobą jeszcze dodatkowych sublokatorów...
hihi pisze:Dziewczyny...
Można zarazic sie jakimis robalami od zwierzaków?
agul-la pisze:ja sie raz odrobaczalam, bo mielismy w szkole owsice i wolalam dmuchac na zimnew przeciwienstwie do uczniow moje siersciuchy nigdy nie mialy dzikich lokatorow
ajszus pisze:agul-la pisze:ja sie raz odrobaczalam, bo mielismy w szkole owsice i wolalam dmuchac na zimnew przeciwienstwie do uczniow moje siersciuchy nigdy nie mialy dzikich lokatorow
Moj Gizmo na szcescie tez nie mial, a spodziewalam sie po odrobaczaniu jakichs robalow w kupie czy cos w tym stylu:P
vadee pisze:ajszus pisze:agul-la pisze:ja sie raz odrobaczalam, bo mielismy w szkole owsice i wolalam dmuchac na zimnew przeciwienstwie do uczniow moje siersciuchy nigdy nie mialy dzikich lokatorow
Moj Gizmo na szcescie tez nie mial, a spodziewalam sie po odrobaczaniu jakichs robalow w kupie czy cos w tym stylu:P
ale ich zwykle nie widać
agul-la pisze:moje siersciuchy robakow nie mialy i tylekto smie w to watpic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko, Nul, pibon i 75 gości