Avian pisze:Dzień dobry
Pozdrowienia od śpiącego jeszcze i też trochę zagazowanego Gagata![]()
I zdrówka
Dzień doberek Avian
Moderator: Estraven
Avian pisze:Dzień dobry
Pozdrowienia od śpiącego jeszcze i też trochę zagazowanego Gagata![]()
I zdrówka
przecież to mój Pulpi, tylko uszka bardziej czarne i ogon mniej puchaty Dorota pisze:Prawie Pulpiket!
MaryLux pisze:Ceść Pulpisiu i ZorusiuMam saro, nie chce mi się brojkać
Inka
Mereth pisze:MaryLux pisze:Ceść Pulpisiu i ZorusiuMam saro, nie chce mi się brojkać
Inka
Cześć Inkuś,
my mamy trochę słoneczka, ale zamiast brojkować, wolę pospać.
Zorek
MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Ceść Pulpisiu i ZorusiuMam saro, nie chce mi się brojkać
Inka
Cześć Inkuś,
Zorek
Moja Duza dziś tes późno psyjdzieDobze, ze Chrzesna mieska blisko i nam da obiadek.
Inka
Mereth pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Ceść Pulpisiu i ZorusiuMam saro, nie chce mi się brojkać
Inka
Cześć Inkuś,
Zorek
Moja Duza dziś tes późno psyjdzieDobze, ze Chrzesna mieska blisko i nam da obiadek.
Inka
No szkoda Inkuś, nasza Duża też dopiero przed 16 wróci, ale może coś dobrego do jedzonka przyniesie.
Zorek
MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Ceść Pulpisiu i ZorusiuMam saro, nie chce mi się brojkać
Inka
Cześć Inkuś,
Zorek
Inka
No szkoda Inkuś, nasza Duża też dopiero przed 16 wróci, ale może coś dobrego do jedzonka przyniesie.
Zorek
Zorusiu, gdyby nasza Duzża wróciła przed 16, to bym uważała, że wcześnie przyszła... Zapowiedziała nam, że będzie dopiero około 18
Inka wyjaśniająca
Mereth pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Ceść Pulpisiu i ZorusiuMam saro, nie chce mi się brojkać
Inka
Cześć Inkuś,
Zorek
Inka
Zorek
Zorusiu, gdyby nasza Duzża wróciła przed 16, to bym uważała, że wcześnie przyszła... Zapowiedziała nam, że będzie dopiero około 18
Inka wyjaśniająca
No wcześnie, ale nasza już o 6:30 z domku wychodzi.
Ciekawe czy się domyśli, że z chęcią bym zjadł mięsko z kurczaczkaByleby nie gotowane, bo nie tknę
![]()
![]()
Zorek obmyślający menu
MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Mereth pisze:MaryLux pisze:Ceść Pulpisiu i ZorusiuMam saro, nie chce mi się brojkać
Inka
Cześć Inkuś,
Zorek
Inka
Zorek
Inka wyjaśniająca
No wcześnie, ale nasza już o 6:30 z domku wychodzi.
Ciekawe czy się domyśli, że z chęcią bym zjadł mięsko z kurczaczkaByleby nie gotowane, bo nie tknę
![]()
![]()
Zorek obmyślający menu
No taaak, zecywiście: moja Duza dopiero o 8.30 wychodzi. Chyba rozumiem...
Inka
Avian pisze:Wiesz co Zorek?
Ja też nie lubię gotowanego kurczaka - surowizna, to jest to![]()
Gagat
Mereth pisze:Avian pisze:Wiesz co Zorek?
Ja też nie lubię gotowanego kurczaka - surowizna, to jest to![]()
Gagat
No i właśnie, kiedyś Duża mi dawała kuraka, ale było pycha jedzonko. Potem przyszła jakaś kurza grypa i Duża zaczęła to gotować, obchodziłem miseczkę z daleka.
Ostatnio znowu ugotowała, mała jadła aż jej się uszy trzęsły, ale ja takich rzeczy jeść nie będę. Chcę SUROWEGO![]()
Zorek z wymaganiami![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 25 gości