CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(58) ośmiolatek z interwencji :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 04, 2008 19:05

Maluszki po odrobaczeniu czują sie dobrze. One są boskie. Kiwaczek prawie dogonił wzrostem pozostałe czarne maluchy i jest strasznym urwisem. Główka mu sie jeszcze troszeczkę kiwa, ale znacznie mniej. Kociaki szaleja, a koteczka nad wyraz spokojna. Dalej jest chuda, jednak była mocno zarobaczona i teraz mam nadzieję będzie juz tylko lepiej.

Młodzież natomiast zmienia ząbki. Dakar dziś miał jednego w pozycji poziomej , bo chciał mu wypaść, ale jeszcze sie trzymał. Dakar wygladał komicznie, szczególnie, że się zbytnio swoim wampirzym wyglądem nie przejmował :twisted:
Sesil ma ADHD ! On non stop musi rozrabiać :twisted: Czrane roboczo nazywam zmywarki. Naprawdę zmywarka do naczyń nie potrzebna mając te kociaki - może je tak w ogłoszeniach zreklamuję :roll:
Lion - to wybitnie miłosnik Adri - wczoraj po jej wyjściu nie opuszczał fotela na którym siedziała i warczał na inne koty :twisted:
Paryż to cicha woda, ale potrafi w komplecie z innymi kotami nieżle rozrabiać.
Bazyliszek to histeryk, aktor, urwis i traktor - za niedługo jedzie do swojego domku, ale chyba będzie mi go brakować :wink:
Athena to @$&%#!@. Złośnica, wścieklizna, demolka i wogóle straszna pinda, ale za to jaka mądra :twisted:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Sob paź 04, 2008 19:15

Podsumowuję bazarek:
wpłynęło w sumie 105 zł,
:arrow: Anna G-R -70zł
:arrow: Joako-20zł
:arrow: Agata 15 zł
z czego 14 zł kosztowała wysyłka. (Miauowicze wysyłali więcej na przesyłkę, i na wylicytowany przedmiot też kilka zł więcej :wink: . w sumie miało być ok 70zł, a uzbierało się 91 zł :D
Czekam jeszcze na jedną wpłatę-10 zł.

Przelewam na CK.
Dziękujemy bardzo za licytację! :1luvu:

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Sob paź 04, 2008 21:49

:D :D :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob paź 04, 2008 22:07

Ana_Zbyska pisze:Podsumowuję bazarek:
wpłynęło w sumie 105 zł,
:arrow: Anna G-R -70zł
:arrow: Joako-20zł
:arrow: Agata 15 zł
z czego 14 zł kosztowała wysyłka. (Miauowicze wysyłali więcej na przesyłkę, i na wylicytowany przedmiot też kilka zł więcej :wink: . w sumie miało być ok 70zł, a uzbierało się 91 zł :D
Czekam jeszcze na jedną wpłatę-10 zł.

Przelewam na CK.
Dziękujemy bardzo za licytację! :1luvu:

:dance: :dance2:

Barbara Horz

Post » Nie paź 05, 2008 13:17

I zdjęcia Tamary, jeszcze na kociarni...robiłam je w dzień jej wyjazdu do DT ;)

Na razie jedno, za to jakie ;) Niestety się ruszyła i ją ucięło ;)

Obrazek

A teraz reszta :)
Obrazek

Obrazek

Mam jeszcze inne koty, ale to później :)

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Nie paź 05, 2008 17:23

niestety Miecia nie była do uratowania :-( pozostałe koty maja się dobrze, psy zniknęły - karmiciele dbają bardzo o swoich podopiecznych - rudej nie udało nam się namierzyć

czy to zadrapanie na nosie Tamary to może być grzybica :cry

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Nie paź 05, 2008 17:28

Biedna koteczka..['] :cry:

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Nie paź 05, 2008 22:44

czy to zadrapanie na nosie Tamary to może być grzybica :cry

Raczej nie. Ona sobie nos na kociarni rozwaliła. Chyba, że jej się coś w tą ranę wdało. Jutro zadzwonie do weta, żebyś na daremno z nia nie jechała. Wet ostatnio zużył wszystkie szczepionki na grzybice w azylu i nie wiem czy juz do niego dotarła dostawa. Dam Ci znać.

Strasznie mi żal tej koteczki. Ratowała swoje maluszki i odciagła psy. Zastanawiałam się dziś jak one tam przeżyją. Jak to nie są totalne dziki to może jednak trzeba by je wziąść zanim się stanie następna katastrofa. Problem tylko w tym, gdzie je ulokować na tymczas :(

Barbara Horz

Post » Pon paź 06, 2008 11:17

Tamarka ma domek :D Mam nadzieję, że domek się nie zrazi początkowymi problemami :wink:

Do azylu dojechał kolejny kot, tym razem dorosły :(
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Pon paź 06, 2008 20:16

Kocurek, który dojechał to burasek. Na razie jest wystraszony i siedzi w klatce. Przyjęliśmy też krówkę kotkę . Jutro będą zdjęcia. Czy była juz Matylda i Dexter, bo jakos tak mi do głowy przyszło ? :roll:

Maluszki na strychu są przepięknaste :D A kto najbardziej rozrabia ? Kiiiiiiwaczekkkkkkkkkk :D Cała reszta też urwisuje, a Cacharel powinna nazywać się Batwomenn, bo plamka z boku ułożyła jej się jak znak Batmanna :wink:

Barbara Horz

Post » Pon paź 06, 2008 20:18

A czy ten kocurek burasek, to nie jest aby Baltazarek? :wink:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pon paź 06, 2008 20:46

weatherwax pisze:A czy ten kocurek burasek, to nie jest aby Baltazarek? :wink:

A skąd ja qrde mam to wiedzieć :wink:
To niech mu będzie Baltazarek :D

Barbara Horz

Post » Pon paź 06, 2008 20:50

Burasek to ten kocurek :) Baltazar już byl. Mnie do glowy przychodzi Gabriel, ale nad imionami dla przyjętych dzisiaj kotów myśli majkowiec, bo to ona w końcu miala okazje spojrzeć dzsiaj im glęboko w oczy 8)
Beda tez fotki.

Josephine czuje sie lepiej. Qpale nie sa jeszcze idealne i dalej jest na diecie i lekach, ale z dnia na dzien widac poprawe :)
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon paź 06, 2008 21:14

Adria pisze:

Burasek to ten kocurek :) Baltazar już byl. Mnie do glowy przychodzi Gabriel, ale nad imionami dla przyjętych dzisiaj kotów myśli majkowiec, bo to ona w końcu miala okazje spojrzeć dzsiaj im glęboko w oczy 8)
Beda tez fotki.

Josephine czuje sie lepiej. Qpale nie sa jeszcze idealne i dalej jest na diecie i lekach, ale z dnia na dzien widac poprawe :)

A mnie po głowie chodza trzej królowie. Skoro Baltazar juz był, to może Kacper? Albo Kasper, bo są dwie wersje tego imienia. Kasperek też ładnie by było, nie?

weatherwax

Post » Pon paź 06, 2008 21:16

Kokos, Texas i Kropka byli dzisiaj na drugim szczepieniu. :)
Miętus dostał lekkiej biegunki i nigdzie nie był. :( Na razie.

weatherwax

[poprzednia][następna]