Lucky13 pisze:Wygrałam pierwsze miejsce w konkursie Profilum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Strasznie się cieszę.![]()
Gratuluję!

Dlaczego ja nic nigdy nie wygrywam???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lucky13 pisze:Wygrałam pierwsze miejsce w konkursie Profilum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pumka133 pisze:Lucky13 pisze:Wygrałam pierwsze miejsce w konkursie Profilum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cinnamoncat pisze:Dlaczego ja nic nigdy nie wygrywam???![]()
dorota_d pisze:Cinnamoncat pisze:Dlaczego ja nic nigdy nie wygrywam???![]()
Cinnamoncat, nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale w konkursach więcej osób nie wygrywa, niż wygrywaWeźmy na przykład mnie... ja tak, jak Ty - gram i... gram i gram...
Trzymaj się, kiedyś coś wygrasz.
Lucky13 pisze:Edit: Dzisiaj rozpoczął się dopiero 4 z 10 etapów konkursu,więc zachęcam wszystkich do brania udziału,bo warto.
Mereth pisze:Napisałam do Hillsa w środę, w czwartek już miałam próbki, niespodziewałam się, że dostanę aż 6 sztuk
Mereth pisze:Napisałam do Hillsa w środę, w czwartek już miałam próbki, niespodziewałam się, że dostanę aż 6 sztuk
dalia pisze:Mereth pisze:Napisałam do Hillsa w środę, w czwartek już miałam próbki, niespodziewałam się, że dostanę aż 6 sztuk
tez chcialam ale nie bardzo wiem co napisać - możesz tak z grubsza podpowiedzieć?
dalia pisze:Mereth pisze:Napisałam do Hillsa w środę, w czwartek już miałam próbki, niespodziewałam się, że dostanę aż 6 sztuk
tez chcialam ale nie bardzo wiem co napisać - możesz tak z grubsza podpowiedzieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Blue, Google [Bot], puszatek i 155 gości