Waldemar pisze:Niech Charlie weźmie ze sobą aparat fotograficzny w drogę, to porobi trochę zdjęć.
popieram, niech Charlie zrobi taką małą kronikę podróży

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Waldemar pisze:Niech Charlie weźmie ze sobą aparat fotograficzny w drogę, to porobi trochę zdjęć.
Anka pisze:Chat pisze:Charlie NadmorskiCiekawe czy on juz kiedy widzial taka wieeeeelka kuwete plazowa?
I nigdy nie zobaczy
Waldemar pisze:Anka pisze:Chat pisze:Charlie NadmorskiCiekawe czy on juz kiedy widzial taka wieeeeelka kuwete plazowa?
I nigdy nie zobaczy
Może w szeleczkach na spacerze?
Anka pisze:CoToMa pisze:Charlie trochę sztywnawo chodzi, ale potrafi sam wskoczyć na kanapę.
Sam wchodzi do kuwety, jest bardzo czysty.
Przyzwyczaił się już do kotów i psów...
Mnóstwo mizianek dla Charliego znad morza. Czy kawaler domyśla się, jaka podróż go czeka, może już siedzi na walizkach
.
A ja czekając na niego już się zarejestrowałam na planecie persii i czekam na potwierdzenie admina
Anka pisze:[
A ja czekając na niego już się zarejestrowałam na planecie persii i czekam na potwierdzenie admina
Anka pisze:Chat pisze:Charlie NadmorskiCiekawe czy on juz kiedy widzial taka wieeeeelka kuwete plazowa?
I nigdy nie zobaczy
moni_f pisze:Ja sobie tak marzę, że jak bym mieszkała nad morzem to bym chodziła z moimi kotami na spacery po plaży.I jestem pewna, że by im się podobało
![]()
aamms pisze:moni_f pisze:Ja sobie tak marzę, że jak bym mieszkała nad morzem to bym chodziła z moimi kotami na spacery po plaży.I jestem pewna, że by im się podobało
![]()
Pewnie, że by się podobało..
taaaaaaaaaka kuweta..
TyMa pisze:aamms pisze:moni_f pisze:Ja sobie tak marzę, że jak bym mieszkała nad morzem to bym chodziła z moimi kotami na spacery po plaży.I jestem pewna, że by im się podobało
![]()
taaaaaaaaaka kuweta..
I nie ma możliwości, bo do niej nie trafić!
moni_f pisze:TyMa pisze:aamms pisze:moni_f pisze:Ja sobie tak marzę, że jak bym mieszkała nad morzem to bym chodziła z moimi kotami na spacery po plaży.I jestem pewna, że by im się podobało
![]()
taaaaaaaaaka kuweta..
I nie ma możliwości, bo do niej nie trafić!
... wyobrażacie sobie jakby kopały w tym piachu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Wojtek i 45 gości