hihi pisze:
Witam.
Pilnie potrzebuje informacji czy znacie kogoś tu na forum, kto się odczulał na alegie kocią?
Witaj Hihi! Widzę, że już masz odpowiedź!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hihi pisze:
Witam.
Pilnie potrzebuje informacji czy znacie kogoś tu na forum, kto się odczulał na alegie kocią?
annette88 pisze:Dzień dobrydzisiaj pierwszy lektorat z angielskiego.. fu, nie lubię..
Wolałabym nie potrzebować odpowiedzi na to pytanie, ale dobrze, że jestkalair pisze:hihi pisze:
Witam.
Nelly pisze:Witam Krecie![]()
Robina Cooka też bardzo lubię, dawno już nic jego nie czytałam, czas by nadrobić. Przypomniałyście mi o człowieku![]()
Bo ostatnio tak jakoś w kocich siedzę. Właśnie skończyłam Balsam dla duszy miłośnika kotów. Niczego sobie, miło się czyta.
Idę dziś do fryzjera. Potem farba i pasemka (osobiście już) o ile dostanę moją farbę, kilka dni temu nie było w dużym Rossmanie. Idę do"naszego", mniejszego i MUSI być. Bo jak pojadę po kota?
hihi pisze:Wolałabym nie potrzebować odpowiedzi na to pytanie, ale dobrze, że jestkalair pisze:hihi pisze:
Witam.
kalair pisze:[ Cook fajny,chociaż nie o kotkach.
Już byłaś u fryzjera?
I witanko!
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Dziewczyny, czytalyscie o Wojkorze? jestem w szoku
Ja jeszcze nie..A co to?
tu link, ostatnia strona watku o Kasi![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74079&start=180
Ożesz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ostatni się dziwiłam gdzie zniknęła Talaaa i Wojkor i czemu jej watek zamknęli,
Wojkor tak,ale Talaaa? O niej nie doczytałam...
Nelly pisze:kalair pisze:[ Cook fajny,chociaż nie o kotkach.
Już byłaś u fryzjera?
I witanko!
Idę na 16-17. Nie lubię. Bardzo nie lubię.
No o kotkach nie, nie można ciągle o kotkachA o trupkach też lubię, nawet potencjalnych
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Dziewczyny, czytalyscie o Wojkorze? jestem w szoku
Ja jeszcze nie..A co to?
Ożesz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ostatni się dziwiłam gdzie zniknęła Talaaa i Wojkor i czemu jej watek zamknęli,
talaaa nie na szczęście po prostu obie sympatyczne z forum zniknęły i zaczęłam odkopywac watki i tak trafiłam na Wojkor czyli Kasiare
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Dziewczyny, czytalyscie o Wojkorze? jestem w szoku
Ja jeszcze nie..A co to?
Ożesz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
talaaa nie na szczęście po prostu obie sympatyczne z forum zniknęły i zaczęłam odkopywac watki i tak trafiłam na Wojkor czyli Kasiare
Acha.Bo już myślałam,że coś przweoczyłam, a Talaaa mi zdecydowanie nie pasuje na Kachę.
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Dziewczyny, czytalyscie o Wojkorze? jestem w szoku
Ja jeszcze nie..A co to?
Ożesz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Acha.Bo już myślałam,że coś przweoczyłam, a Talaaa mi zdecydowanie nie pasuje na Kachę.
mi też nie
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Dziewczyny, czytalyscie o Wojkorze? jestem w szoku
Ja jeszcze nie..A co to?
Ożesz!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi też nie
A swoją drogą, co za niezrównoważona osoba.![]()
Jak tak można..Paulaaa, Ty byłaś na forum, jak Kasia była?
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:cześć Krecinki
Hello Kothko!![]()
Poranny kocio-
DziękujęIriska jak zwykle cudowna
Tylko mała coś
nie chce mi się powiększyć
Jesteś jedyna,która to zauważyła..Nikt nie powiększa zdjątek..![]()
A mała, bo poszłam na łatwiznę, ze względu, że mozilla szwankuje, i za każdym razem,jak coś włączam,pojawia się jakiś błąd. Więc tylko skopiowałam obrazek..![]()
![]()
Ale Iriska i tak Ciocię kocha!![]()
Paulaaa pisze:kalair pisze:A swoją drogą, co za niezrównoważona osoba.![]()
Jak tak można..Paulaaa, Ty byłaś na forum, jak Kasia była?
byłam pamiętam całą pierwszą akcję a potem Balbinę(?) tą pręguskę która znalazła na ulicy cały czas pisałam w jej watku, a Wojkor dało się polubić, miała osóbka z niej była.
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:cześć Krecinki
Hello Kothko!![]()
Poranny kocio-
DziękujęIriska jak zwykle cudowna
Tylko mała coś
nie chce mi się powiększyć
Jesteś jedyna,która to zauważyła..Nikt nie powiększa zdjątek..![]()
A mała, bo poszłam na łatwiznę, ze względu, że mozilla szwankuje, i za każdym razem,jak coś włączam,pojawia się jakiś błąd. Więc tylko skopiowałam obrazek..![]()
![]()
Ale Iriska i tak Ciocię kocha!![]()
Za to ostatnie zdanie zostało Ci wybaczone pójście na łatwiznę
Ciocia tez Iriskę kochaLafinkę zresztą też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Meteorolog1 i 51 gości