olaxiss pisze:JoasiaS pisze:Dostałam maila od osoby, która chce kupić kalendarz. Mail zatytułowano: "ja ja ja ! wybierz mnie !!!!".
Joasia
to pewnie była Chat
Nie, cichy sympatyk wątku

Joasia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olaxiss pisze:JoasiaS pisze:Dostałam maila od osoby, która chce kupić kalendarz. Mail zatytułowano: "ja ja ja ! wybierz mnie !!!!".
Joasia
to pewnie była Chat
JoasiaS pisze:olaxiss pisze:JoasiaS pisze:Dostałam maila od osoby, która chce kupić kalendarz. Mail zatytułowano: "ja ja ja ! wybierz mnie !!!!".
Joasia
to pewnie była Chat
Nie, cichy sympatyk wątku![]()
Joasia
Dorota pisze:JoasiaS pisze:olaxiss pisze:JoasiaS pisze:Dostałam maila od osoby, która chce kupić kalendarz. Mail zatytułowano: "ja ja ja ! wybierz mnie !!!!".
Joasia
to pewnie była Chat
Joasia
Nie chce sie ujawnic?
JoasiaS pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:olaxiss pisze:JoasiaS pisze:Dostałam maila od osoby, która chce kupić kalendarz. Mail zatytułowano: "ja ja ja ! wybierz mnie !!!!".
Joasia
to pewnie była Chat
Joasia
Nie chce sie ujawnic?
A po co? Zdyscyplinowany jest - w sprawie kalendarza kazali pisać na pv, to pisze na pv![]()
Joasia
Dorota pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:olaxiss pisze:JoasiaS pisze:Dostałam maila od osoby, która chce kupić kalendarz. Mail zatytułowano: "ja ja ja ! wybierz mnie !!!!".
Joasia
to pewnie była Chat
Joasia
Nie chce sie ujawnic?
A po co? Zdyscyplinowany jest - w sprawie kalendarza kazali pisać na pv, to pisze na pv![]()
Joasia
Zdyscyplinowany, posluszny i grzeczny
JoasiaS pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:olaxiss pisze:JoasiaS pisze:Dostałam maila od osoby, która chce kupić kalendarz. Mail zatytułowano: "ja ja ja ! wybierz mnie !!!!".
Joasia
to pewnie była Chat
Joasia
Nie chce sie ujawnic?
Joasia
Zdyscyplinowany, posluszny i grzeczny
No, zupełnie jakby nie z tego forum![]()
Joasia
JoasiaS pisze:A po co? Zdyscyplinowany jest - w sprawie kalendarza kazali pisać na pv, to pisze na pv![]()
Joasia
Dorota pisze:To samo chcialam napisac, ale wykasowalam
olaxiss pisze:JoasiaS pisze:A po co? Zdyscyplinowany jest - w sprawie kalendarza kazali pisać na pv, to pisze na pv![]()
Joasia
a my nie jesteśmy a i tak nas lubisz
JoasiaS pisze:Dorota pisze:To samo chcialam napisac, ale wykasowalam
Też byłam kiedyś taka taktowna.
A potem zaczęłam bywać na forum...![]()
Joasia
Chat pisze:Le Jezu, to co to musi byc za monstrum z tej Doroty - tyyyyle lat na forum!
Dorota pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:To samo chcialam napisac, ale wykasowalam
Joasia
![]()
![]()
![]()
A jestes tu ze dwa lata.
Spojrz na moj staz
JoasiaS pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:To samo chcialam napisac, ale wykasowalam
Joasia
![]()
![]()
![]()
A jestes tu ze dwa lata.
Spojrz na moj staz
Spojrzałam. Załamka.
To bardzo źle rokuje - już zawsze będziesz taktowna...
Chat założyła właśnie wątek. Może byście tam zajrzały, ciotki? Podejrzewam, że będzie ciekawie.
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości