Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
chilu pisze:Fuksio dalej walczy. Mija już szósta doba, czekamy na przełom, bo Fuksik sie nie poddaje i jego właściciele też nie. Trzymajcie, proszę, dalej mocno kciuki
chilu pisze:Nie chcę zapeszyć, ale u Fuksika lepiej, wącha juz jedzenie i picie, a nawet zrobił dziś u weta prawie normalną qpę. Tylko nie wiadomo skąd ta qpa skoro od 8 dni nic nie jadł...
Kicia_ pisze:chilu pisze:Nie chcę zapeszyć, ale u Fuksika lepiej, wącha juz jedzenie i picie, a nawet zrobił dziś u weta prawie normalną qpę. Tylko nie wiadomo skąd ta qpa skoro od 8 dni nic nie jadł...
Kotu, który nie jadł powyżej dwóch dni, wysiada wątroba! Koniecznie zróbcie biochemię!
mawin pisze:O matko co za biedne maluszki w izolatceKicia one są leczone na KK? Co z ich oczkami?
Na kociarnię wrzucili maluchy czy mi się wydaje że tam są maluszki? Jeśli tak to mam nadzieję, że je zaszczepili.
A ta mała 6 tygodniowa biało-czarna kicia z baraku z jednym oczkiem chorym też ma KK?
Czy koteczka Kasia z kociarni lepiej wygląda czy tylko mi się wydaje?
Kicia_ pisze:mawin pisze:Czy koteczka Kasia z kociarni lepiej wygląda czy tylko mi się wydaje?
Kasia jest teraz na dużym wybiegu i faktycznie jakby się zaokrągliła.
ossett pisze:Kicia_ pisze:mawin pisze:Czy koteczka Kasia z kociarni lepiej wygląda czy tylko mi się wydaje?
Kasia jest teraz na dużym wybiegu i faktycznie jakby się zaokrągliła.
To brzmi trochę dwuznacznie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 71 gości