Strasznie rzezi, ogolnie osowiala, dusi sie i nie moze oddychac.

Moderator: Estraven
magdaradek pisze:dziewczyny a czy mała suczka z kociarni nadal jest????
CoolCaty pisze:magdaradek pisze:dziewczyny a czy mała suczka z kociarni nadal jest????
Tak, nadal jest. Ma grzybka na łapkach już praktycznie podleczonego. Dziś dostała ostatnią dawkę szczepionki na grzyba. Urosła. Jest radosna i słodka.
Do domu w Niemczech pojechała stara suczka z kociarni, ta ślepa. Bardzo mnie to ucieszyło.
uzgodnione już CoolCaty pisze:magdaradek pisze:dziewczyny a czy mała suczka z kociarni nadal jest????
Tak, nadal jest. Ma grzybka na łapkach już praktycznie podleczonego. Dziś dostała ostatnią dawkę szczepionki na grzyba. Urosła. Jest radosna i słodka.
Do domu w Niemczech pojechała stara suczka z kociarni, ta ślepa. Bardzo mnie to ucieszyło.
Georg-inia pisze:CoolCaty pisze:magdaradek pisze:dziewczyny a czy mała suczka z kociarni nadal jest????
Etka wystawi suni allegrouzgodnione już

Georg-inia pisze:słuchajcie, nie wierzędostałam maila od Pana Męża od tych kotów-klonów. Najprawdopodobniej oba Kloniki 222 i 174 mają nowe domki
![]()
Pan ma mi dać jeszcze znać, trzymajcie kciuki
mokkunia pisze:Georg-inia pisze:słuchajcie, nie wierzędostałam maila od Pana Męża od tych kotów-klonów. Najprawdopodobniej oba Kloniki 222 i 174 mają nowe domki
![]()
Pan ma mi dać jeszcze znać, trzymajcie kciuki
Inguś mów coś więcej proszę. Te Kloniki takie Jackowe są, nawet numerek Jackowy jeden ma, bidki kochane.
Etka pisze:Malinka jest slodziutka i ciesze sie ze ma szanse.
Ciesze sie ze klony znalzly domki.
edit:
wysmarowalam taki allegro dla szczeniorka, nazwalam ja na jego potrzeby Bezunia
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=453662240
opis potem tez posle dziewczynom od ogloszen.
CoolCaty pisze:Etka pisze:Malinka jest slodziutka i ciesze sie ze ma szanse.
Ciesze sie ze klony znalzly domki.
edit:
wysmarowalam taki allegro dla szczeniorka, nazwalam ja na jego potrzeby Bezunia
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=453662240
opis potem tez posle dziewczynom od ogloszen.
Etko, popraw tylko na dole: (..)czy na pewno spełniasz warunki adopcji kota
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], kota_brytyjka, Majestic-12 [Bot] i 53 gości