Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:moge spytac dlaczego plusem jest niesamodzielna kotka?
aniaposz pisze:Dołączam z tym samym pytaniem. Kocięta, jeśli to tylko możliwe, powinny pozostawać z matką do ok. 12. tygodnia życia. To optymalny czas na odłączenie.
Ines Chorzów pisze:Zgadzam się w zupełności, jednak teoria i praktyka bardzo często nie idą ze sobą w parze. Jeśli kociak stracił matkę, nie ma szans na matkę zastępczą i do tego musi siedzieć w jednej klatce z innymi nie do końca wyleczonymi kociakami, to co w takiej sytuacji jest dla niego najlepsze?
Dla mnie odpowiedź jest oczywista.
Ines_Chorzow pisze:aniaposz pisze:Dołączam z tym samym pytaniem. Kocięta, jeśli to tylko możliwe, powinny pozostawać z matką do ok. 12. tygodnia życia. To optymalny czas na odłączenie.
Zgadzam się w zupełności, jednak teoria i praktyka bardzo często nie idą ze sobą w parze. Jeśli kociak stracił matkę, nie ma szans na matkę zastępczą i do tego musi siedzieć w jednej klatce z innymi nie do końca wyleczonymi kociakami, to co w takiej sytuacji jest dla niego najlepsze?
Dla mnie odpowiedź jest oczywista.
Maleństwa mają po około 8 tygodni. Zadzwonię do Wandy i zapytam, czy można je już odstawić od mamy i czy są gotowe do wyadoptowania.
redka87 pisze:ja niewiem czy dobrze nazwałam swoje ogłoszenia szukam małęj kotki czemu mi nikt nie pomaga znalesc wymarzonego kociaka czy nie o to istnieje ta stonka zeby pomóc kociakom znalesc dom? Dlaczego jak ktos szuka koteczka tak mało dostaje odpisów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 248 gości