a czemu chcesz mieć kocicę? skoro twój kot kocha wszystkie puchate i słodkie zwierzątka to toleruje tak kotki jak i kocury. zresztą po kastracji płeć nie będzie miała znaczenia. wypuszczanie kota bez szczepień jest fatalnym pomysłem, wszędzie szerzą się wirusy. nie powinnaś go wypuszczać dopóki nie będzie miał kompletu szczepień. chyba nie chcesz, żeby złapał fiv, kk albo pp? widać, że kochasz koty i skoro trafiłaś na to forum to na pewno wiesz jak straszny jest problem bezdomności kotów. Może zdecydujesz się na pomoc jakiejś mało adopcyjnej biedzie? szkoda, że Iwcia wydała już Lulu - piękną rudą kotkę. jest ślepa i nie ma powonienia, ale za to wspaniale dogadywała się z innymi kotami mimo swojego dojrzałego wieku i uwielbiała mizianie i pieszczoty. ja mam same krowy, dymnego kocura, który boi się nawet własnego cienia i burą dorosłą z pękniętym kręgosłupem, która nie korzysta jeszcze z kuwety, więc pewnie odpada... Dokocenie się jest zazwyczaj świetnym pomysłem, trzeba tylko wybrać kolejnego kociego towarzysza z rozwagą tak, żeby zarówno Kociak w drapieżnej twarzowej bluzie, jak i jego opiekunka byli zadowoleni