» Nie paź 05, 2008 12:27
Szukam małej kotki dla mojego kotka.
Witam wszystkich kochających kociaki. Ja posiadam jednego od ok 4 miesięcy i wiem jakie potrafią być kochane. Obecnie poszukuje dla mojego kotka towarzyszki na całe życie. Moim zdaniem nikt nie powinien być sam, a chociaż kotek ma mnie chcę aby miał jeszcze kogoś z kim będzie sie bawił i przy kim będzie mógł poleżeć jak ja będę w pracy.
Mam jednak pewne wymogi. Chciałabym koteczka whiskasowego albo rudego najmniejszego jak jest to możliwe może być nawet niesamodzielny ja sie nim zaopiekuje. I konieczne jest aby to była kotka, ponieważ ja mam samca. Mój kotek ma wszystko o czym kot może tylko marzyć, wielki i mały drapak kuwete zamykaną z wentylacją, je tylko firmowa karmę dla kotów juniorów a czasem nawet dostaje rybke. Mogę zapewnić wszystkich iż jestem odpowiedzialna i naprawdę dbam o swoje zwierzątka. Ponadto przez całe życie miałam psy w domu. Jednak zaczełam życie samodzielne a w tym budynku nie mogę mieć pieska, dlatego też zdecydowałam się na kotka. Wiem jak dbać o zwierzaki i kocham je wszystkie no może z wyjątkiem pająków i węży hahaha. Jeśli jest ktoś ko zna lub ma kociaka podobnego do mojego opisu proszę o kontakt ponieważ niechcę aby mój kotek był dalej sam i proszę się nie martwić mój kotek jest bardzo przyjaznym stworzeniem.
Ostatnio edytowano Nie paź 05, 2008 13:39 przez
redka87, łącznie edytowano 1 raz