"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
TŻ z nią siedzi, ja muszę się uspokoić, nie wyrabiam nerwowo, właśnie miała atak, trzymałam ją biedulkę pokurczoną i przerażoną, boimy się, że nie przeżyje nocy
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
magicmada - nie gniewaj się za zmianę tytułu...
Estravenie - dziękuję
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw. Rózne różności.
Czytałam o Belli na początku. potem jakoś nie zaglądałam. Teraz przestraszyłam się zmiany tytułu wątku. Zajrzałam i... Belluniu, maleńka, nie poddawaj się, teraz, gdy twoje życie może wyjść na prostą
Dostała znów ataku, silny skurcz i takie szybko bijące serce, o tym pisałam, ale potem dostała następnego, takiej rzucawki, coś strasznego, pojechaliśmy... nie mogliśmy pozwolić, by się męczyła... w drzwiach lecznicy dostała następnego ataku, ledwo ją utrzymałam... Tylko tyle mogliśmy dla niej zrobić. Przepraszam Was, przepraszam Cię Belluniu.
Miałam się z Tobą pożegnać Miałyśmy mieć tę noc Zdążyłam Ci tylko powiedzieć Jak Cię kocham I co oznacza Twoje imię Jesteś piękna Belluniu Prosiłam Cię Żebyś nie odchodziła Prosiłam Tego W Górze By Cię nie zabierał do siebie Nie teraz, jeszcze nie teraz Nie po tym jak skradłaś nam serca Chcieliśmy byś została Na zawsze
Lecz na dłuższe zawsze
Ten kawałek serca będzie Twój na zawsze
Tam już nie ma bólu Tam nie ma chorób Tam nie ma cierpienia Znajdź moją małą Tycieńkę Zaopiekuj się nią Moja madra, słodka Belluniiu Tam się kiedyś spotkamy Na prawdziwe zawsze
Nie mogę tego jeszcze zrozumieć, nie dociera do mnie to, nie wierzę...
Nie mogłam jej pomóc i to boli...
też wierzyłam... do ostatniej chwili mieliśmy nadzieję...
Nie, cholera nie... Płaczę za nią jak dawno już nie płakałam.
Śpij dobrze Bellutku, kochana koteczko [']
Hydro, jesteście wspaniali, bo przypomnieliście Belli, co to mruczenie, bezpieczeństwo, dom. Dzięki Wam nie odeszła przerażona, a kochana. Nie wolno Ci przepraszać i nie próbuj tego umniejszać, co mogliście dla Niej zrobić. Ponieważ dla Niej to był w tym czasie cały świat.