Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:Jutro przyjeżdża fistak po Teosia. I prawdopodobnie weźmie również Danusię, która zamieszka u jej brata.
oleska222 pisze:Piotruś nie mógł lepiej trafić...I dogadał sie już z wszystkimi kocicami... Ech... Piękne życie się przed nim rysuje, aż mu trochę zazdraszczam...
![]()
Czasami chciałabym być swoim własnym kotem...![]()
abi73 pisze:oleska222 pisze:Piotruś nie mógł lepiej trafić...I dogadał sie już z wszystkimi kocicami... Ech... Piękne życie się przed nim rysuje, aż mu trochę zazdraszczam...
![]()
Czasami chciałabym być swoim własnym kotem...![]()
Żeby tam zaraz ze wszystkimi to nie, Tigra go tylko toleruje. Dobre i to, ale najlepsze, że Doda zmieniła się. Ma kumpla w końcu. Męczy go, gryzie, przydusza, a ten i tak lata za nią jak za matką.
Ja tu będę wstawiała fotki, bo przynajmniej podniosę czasemi będzie więcej takich happy endów.
A czyje zdjęcie wisi na przystanku na Zana koło Komfortu?
abi73 pisze:Kouta. Koutki znaczy.
abi73 pisze:Może raczej znalezionej, nie ma informacji. Jest tylko info, że ma 4 miesiące, korzysta z kuwety, w nocy śpi i że z przyczyn niezależnych obecny posiadacz musi ją oddać. Myślałam, że to któraś z Was się reklamuje.
abi73 pisze:A ja tam wiem co Wy tam sobie na privach piszecie?![]()
Ale kicia śliczna. Aż się serducho rwie. Cóż począć, kiedy walczę na razie z załatwiającym się gdzie popadnie Pitkiem i jego robalami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości