Moderator: Estraven
Etka pisze:a ja mam pytanko, kto bedzie jutro w schronisku?
Pytam bo ostatnio nie chciali mnie wpuscic i musialam naklamac ;)
Potrzebuje wsparcie
Georg-inia pisze:Etka pisze:a ja mam pytanko, kto bedzie jutro w schronisku?
Pytam bo ostatnio nie chciali mnie wpuscic i musialam naklamac ;)
Potrzebuje wsparcie
jak to nie chcieli Cie wpuścić![]()
no chyba, że przybyłaś bladym świtem
ja będę jutro, ale o normalnej porze, koło 10.00
verrine pisze:Jestem tu prawie zupełnie nowa, a też z Łodzi, chciałabym pomóc jeśli byłaby potrzebna dodatkowa para rąk.
Okazało się, że będę miała prawie zupełnie wolne weekendy, nie wszystkie ale większość i czasem brak zajęć w tygodniu, jakby któraś dziewczyna jeżdżąca do schroniska chciała mnie zabrać gdzieś z miasta (mieszkam na Dąbrowie, ale dojechać mogę w wiele miejsc, nawet pewnie do schroniska bym mogła, ale tam jest chyba dość paskudna komunikacja) i mogłabym się przydać to zgłaszam gotowość do pomocy.
Mam kota od ponad dwóch lat (wcześniej miałam schroniskowego kotka, który bardzo chorował, ta odpukać jest zdrowa). W domu rodziców mam dwa owczarki niemieckie, mniej więcej wiem jak się opiekować niektórymi zwierzętami, a jakby ktoś mi pomógł czy pokierował to na pewno sobie poradzę.
No i mam od niedawna dość dobry aparat, jakby miało to się przydać, np przy wrzucaniu zdjęć zwierzaków do adopcji na stronę, chociaż na pewno ktoś już to robi. O właśnie, radzę sobie z obróbką zdjęć i z redagowaniem tekstów, jakby był potrzebny ktoś od takich rzeczy również.
zielona.ona pisze:A ja Beauty nie znalazłam na schroniskowej stronie :/
jaki ma nr?
Magija pisze:hej - z dąbrowy dojeżdża magicmada - skontaktuj się z nią, ma obcykana trasę
i witaj
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kota_brytyjka, nfd, włóczka i 58 gości