Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
encol pisze:całkiem dobrze tak sądze.
terrorysta jak tylko podniose się z łóżka od razu biegnie do miseczki i dziwi sie że ciagle pusta stoi oczywiście pobudki wciąż bardzo wcześnie grubo przed 5 i mizianie głaskanie
ostatniej nocy budziłem sie 2 razy za pierwszym Rudi obok z głową wtuloną pod jedną pache za drugim z drugiej i pod druga pacha normalnie nie wiem czego on tam szuka![]()
tylko lekka obawa czy go nie przekarmiam bo na raz potrafi zjeść pojedyńczą pierś z kury
jedyne co go interesuje to mięsko a puszki są fe żeby tylko jeszcze żółtka kiedyś łaskawie spróbował moze mi sie uda go nakłonić
encol pisze:wiem fotki
hmm nie mam aparatu cyfrowego wiem ze to jakas paranoja ale na razie dorobilem sie w telefonie i jakosc raczej mierna ale kilka takich fajnych jest.
dzisiaj byla dostawa z animody i takie fajne zabawki do zabkow przy okazji przyszly normalnie prawie obie juz rozszarpal a trwalo to tylko jakies pol godziny:)
Boo77 pisze:Koty raczej nie jedzą "ile fabryka dała". Żeby utuczyć kota (oprócz tych które mają skłonności) trzeba na prawdę błędnie go karmić. Na razie to on i tak odrabia braki ze schronu![]()
Nie martw się, sucha karma zawsze w misce, mokre 2-3 razy dziennie. I zobaczymy.
encol pisze:...
a powiedzcie może jak często powinien w kuwecie na twardo robić? mimo sporej ilości jedzonka nie trafia się częściej niż raz na 3-4 dni i mocno mnie to martwi. Wet powiedział, że to stres może być ale nie wiem czy jej wierzyćniby sie na tym powinna znać ale obawy zostają
a wody to ma niesamowite ilości sika niczym wąż strażacki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nitka30 i 85 gości