JoasiaS pisze:Dorota - Indesit![]()
Joasia
Mamy wspolna...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Dorota - Indesit![]()
Joasia
JoasiaS pisze:
Najchętniej wlazłbym do bębna, żeby ci pokazać jak szybko można kręcić!
Joasia
Adrianapl pisze:rewelacja- czy glowa mu sie obraca jak patrzy na pranie?czy tylko oczami wywija??
JoasiaS pisze:Adrianapl pisze:rewelacja- czy glowa mu sie obraca jak patrzy na pranie?czy tylko oczami wywija??
Uważnie śledzi oczami proces wirowania.
Mam to Frodziaszkowe kręcenie wraz pralką na filmiku, ale jestem za głupia, żeby umieć tu wrzucić. Na starość człowiek się już pewnych rzeczy nie nauczy....![]()
Joasia
Dorota pisze:JoasiaS pisze:Mam to Frodziaszkowe kręcenie wraz pralką na filmiku, ale jestem za głupia, żeby umieć tu wrzucić. Na starość człowiek się już pewnych rzeczy nie nauczy....![]()
Joasia
Nauczy
JoasiaS pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:Mam to Frodziaszkowe kręcenie wraz pralką na filmiku, ale jestem za głupia, żeby umieć tu wrzucić. Na starość człowiek się już pewnych rzeczy nie nauczy....![]()
Joasia
Nauczy
Chyba jednak nie - kamera jeszcze starsza ode mnie. Jakiegoś cudownego kabelka potrzeba czy coś tam jeszcze, żeby filmy pozgrywać. Dam sobie spokój. Poprzestanę na fotkach.
Joasia
alus1 pisze:JoasiaS pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:Mam to Frodziaszkowe kręcenie wraz pralką na filmiku, ale jestem za głupia, żeby umieć tu wrzucić. Na starość człowiek się już pewnych rzeczy nie nauczy....![]()
Joasia
Nauczy
Chyba jednak nie - kamera jeszcze starsza ode mnie. Jakiegoś cudownego kabelka potrzeba czy coś tam jeszcze, żeby filmy pozgrywać. Dam sobie spokój. Poprzestanę na fotkach.
Joasia
Tak, najlepiej zrezygnować![]()
kochana nie będzie tak łatwo! wiesz, że to forum potrafi przymusić do różnych rzeczy do nauki również
MarciaMuuu pisze:Trza było nie wspominać o filmie
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:Trza było nie wspominać o filmie
Święte słowa, Marcia.
Przypominam, że niniejszy wątek jest ilustrowany, nie filmowy. I oświadczam, że nie zamierzam tego zmieniać
.
Joasia
diabeł nie kobietaalus1 pisze:Och zaraz idę no wiesz, tylko troszkę nacisku i zaraz znika co za kobieta
pluszak pisze:diabeł nie kobietaalus1 pisze:Och zaraz idę no wiesz, tylko troszkę nacisku i zaraz znika co za kobieta
JoasiaS pisze:Paulaaa pisze:bry
Witamy nową Paulę, która wyprzedziła dziś wszystkie stare ciotki![]()
Joasia
JoasiaS pisze:Idę stąd w diabły![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości