II.Friduuu & Gizmacz Incorporated! Gryzou! :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 01, 2008 10:37

No to Gizmolina to tfardzielka jezd... że dziurom po zembie Fridłowym sieu nie przejena ;)

ale ona jest śmiszna :) u niej tylko widać oczy i uszyska, hihihihihi
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 01, 2008 10:47

i dupsko, pieszczotliwie zwane - brzuchaczem... :mrgreen:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro paź 01, 2008 10:53

Georg-inia pisze:
Fri pisze:jakiś tydzień/2-tygodnie wstecz zaczęły mu się ślepka wybarwiać... może on nie jest karzełek, tylko podrzutek? może się dokoptował do tej dzikiej kotki a sam jest jednak młodszy? i jeszcze urośnie? i mi sufit pomaluje a Fridłu fpierdoli?

no raczej :) skoro dopiero oczka się wybarwiać zaczęły to pewnie jakieś 8 tyg ma :D

a nie 12, jak nam tu sugerowano, zapewne, aby litować się Ciotki nad Gizmakiem mogły, i użalać, i w ogóle doceniać, jaka to ta Fri dzielna, kot jej nie rośnie, a ona nic, tffardziel jest :roll: ;)

cholera :twisted: , czyli nie mogem go opchnąc do cyrku, jako mikrokota-dziwoląga... :evil: a już snułam wizję opływania we wściekle zieloną gotówkę... :roll:
Obrazek

Fri

Post » Śro paź 01, 2008 10:58

ej Fri ale zielone to już nie ma wartości!!!!!

a czy Gizmolina nie ma sierstki na pyszczku? czy tylko tak mi się wydaje?
Obrazek

magdaradek

Post » Śro paź 01, 2008 11:12

magdaradek pisze:ej Fri ale zielone to już nie ma wartości!!!!!

o stufach mówiem :mrgreen:

magdaradek pisze:a czy Gizmolina nie ma sierstki na pyszczku? czy tylko tak mi się wydaje?

to placki pogrzybowe dwa, jeszcze jedną łysinkę ma na tylnej łapie, ale tam to sie wręcz narośl zrobiła...
uszka łyse, które podczas grzyba oblazły i wyglądały jak gumowe, teraz mają już fajne bieluśkie i mientkie futerko, na grzbieciku też wyskubane futro odrosło, wygląda juz jak kot nie wypłosz...

co to wieku: dostałam ją z instrukcją, że się dzika kotka okociła 6 lipca, czyli Gizmoń miał mieć 6 tygodni w chwili przejęcia...
jesli był 2-4 tygodnie młodszy jednak, to może nie tylko karłem nie jest ale i gupkiem też?! :mrgreen: może rzeczywiście za młody był, żeby obsługę puszczania siura w kuwecie załapać, a nie za głupi, jak mu dotąd złe forumowe ciotki imputowały powszechnie? :twisted: pozostaje żywić nadzieję... 8)
Obrazek

Fri

Post » Śro paź 01, 2008 12:24

Fri pisze:co to wieku: dostałam ją z instrukcją, że się dzika kotka okociła 6 lipca, czyli Gizmoń miał mieć 6 tygodni w chwili przejęcia...
jesli był 2-4 tygodnie młodszy jednak, to może nie tylko karłem nie jest ale i gupkiem też?! :mrgreen: może rzeczywiście za młody był, żeby obsługę puszczania siura w kuwecie załapać, a nie za głupi, jak mu dotąd złe forumowe ciotki imputowały powszechnie? :twisted: pozostaje żywić nadzieję... 8)

sobie wypluszam, ja nic takiego nie mówiłam :roll: a właśnie: jak tam kapcie? i posłanko Fridzielca?

Gizmak nie może być 4 tyg młodszy niż założenie początkowe, bo to by musiał poważny wiek dwóch tygodni osiągnąć w chwili przejęcia 8O eeee, aż tak to nie... (chyba :roll: ) zgadzam się łaskawie na 4 tygodnie :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro paź 01, 2008 12:49

Ale pikny Gizmak :love:

Nic Wam nie pomoge w rachubach wieku Gizmakowego, bo sie sama pogubiłam :spin2:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro paź 01, 2008 12:52

kruszyna była z Gizmoli w chwili przejęcia - ale składane na karb niedossania mlekodajni

dopieroco wykiełkowane zompki , ostyre jak brzytwy, no to tydzień-półtora po przybyciu wprowadziłam mięcho, ze względu na taką sobie tolerancję felinemilka, zresztą paparazzi doniesli, że pozostałe rodzeństwo wcina cuś, co chwilę wcześniej było gołębiem... teraz myślę, że za wcześnie, za wsześnie...
Obrazek

Fri

Post » Śro paź 01, 2008 12:52

Georg-inia pisze:
Fri pisze:co to wieku: dostałam ją z instrukcją, że się dzika kotka okociła 6 lipca, czyli Gizmoń miał mieć 6 tygodni w chwili przejęcia...

sobie wypluszam, ja nic takiego nie mówiłam :roll:
nic nie wiem, cobym pożyczała wypluszanie :twisted:
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Śro paź 01, 2008 13:02

widocznie bez wiedzy twojej w samoużyciu pojawiło się... :mrgreen: goń! ścigaj! zastrzeż! 8)

ja tam lubię sobie czasem powypluszać... :mrgreen:
Obrazek

Fri

Post » Śro paź 01, 2008 13:04

Fri pisze:widocznie bez wiedzy twojej w samoużyciu pojawiło się... :mrgreen: goń! ścigaj! zastrzeż! 8)

ja tam lubię sobie czasem powypluszać... :mrgreen:
wypluszyłaś Pannę ŁysyNos z futra 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Śro paź 01, 2008 13:06

Pana Łapa Oblaźnięta Łysy Uch
wypluszmać
skanapy pod!
:mrgreen:
Obrazek

Fri

Post » Śro paź 01, 2008 13:07

jak to ciotki forumowe wyzywały? Toż to nieładnie zwalać!! :evil:
Ja pamientam, że to FRI wyzywała biednego, maleńkiego, straszniemałego Gizmaczunia od niehluja i brudasa!! :evil:
a to osesek był maleńki.....
no jak tak można......Fri - ucałuj Gizmacze uszy i przeproś :)
Obrazek

magdaradek

Post » Śro paź 01, 2008 13:14

magdaradek pisze:jak to ciotki forumowe wyzywały? Toż to nieładnie zwalać!! :evil:
Ja pamientam, że to FRI wyzywała biednego, maleńkiego, straszniemałego Gizmaczunia od niehluja i brudasa!! :evil:
a to osesek był maleńki.....
no jak tak można......Fri - ucałuj Gizmacze uszy i przeproś :)

dawno wycałowane, wzdłuszifszesz :mrgreen:
Obrazek

Fri

Post » Śro paź 01, 2008 13:19

Fri pisze:dawno wycałowane, wzdłuszifszesz :mrgreen:

Na wszelki wypadek sprawdź, czy nie masz na ustach hodowli pieczarek :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

[poprzednia][następna]