ale ona jest śmiszna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Fri pisze:jakiś tydzień/2-tygodnie wstecz zaczęły mu się ślepka wybarwiać... może on nie jest karzełek, tylko podrzutek? może się dokoptował do tej dzikiej kotki a sam jest jednak młodszy? i jeszcze urośnie? i mi sufit pomaluje a Fridłu fpierdoli?
no raczejskoro dopiero oczka się wybarwiać zaczęły to pewnie jakieś 8 tyg ma
![]()
a nie 12, jak nam tu sugerowano, zapewne, aby litować się Ciotki nad Gizmakiem mogły, i użalać, i w ogóle doceniać, jaka to ta Fri dzielna, kot jej nie rośnie, a ona nic, tffardziel jest![]()
magdaradek pisze:ej Fri ale zielone to już nie ma wartości!!!!!
magdaradek pisze:a czy Gizmolina nie ma sierstki na pyszczku? czy tylko tak mi się wydaje?
Fri pisze:co to wieku: dostałam ją z instrukcją, że się dzika kotka okociła 6 lipca, czyli Gizmoń miał mieć 6 tygodni w chwili przejęcia...
jesli był 2-4 tygodnie młodszy jednak, to może nie tylko karłem nie jest ale i gupkiem też?!może rzeczywiście za młody był, żeby obsługę puszczania siura w kuwecie załapać, a nie za głupi, jak mu dotąd złe forumowe ciotki imputowały powszechnie? :twisted: pozostaje żywić nadzieję...
nic nie wiem, cobym pożyczała wypluszanieGeorg-inia pisze:Fri pisze:co to wieku: dostałam ją z instrukcją, że się dzika kotka okociła 6 lipca, czyli Gizmoń miał mieć 6 tygodni w chwili przejęcia...
jesli był 2-4 tygodnie młodszy jednak, to może nie tylko karłem nie jest ale i gupkiem też?!może rzeczywiście za młody był, żeby obsługę puszczania siura w kuwecie załapać, a nie za głupi, jak mu dotąd złe forumowe ciotki imputowały powszechnie? :twisted: pozostaje żywić nadzieję...
sobie wypluszam, ja nic takiego nie mówiłam![]()
wypluszyłaś Pannę ŁysyNos z futraFri pisze:widocznie bez wiedzy twojej w samoużyciu pojawiło się...goń! ścigaj! zastrzeż!
![]()
ja tam lubię sobie czasem powypluszać...
magdaradek pisze:jak to ciotki forumowe wyzywały? Toż to nieładnie zwalać!!![]()
Ja pamientam, że to FRI wyzywała biednego, maleńkiego, straszniemałego Gizmaczunia od niehluja i brudasa!!![]()
a to osesek był maleńki.....
no jak tak można......Fri - ucałuj Gizmacze uszy i przeproś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 165 gości