Szanowna mamusia nie jest naiwna, tylko jest optymistkąGeorg-inia pisze:progect pisze:wygralam Plusia![]()
![]()
naiwna

A pierwsza byłam ja

Ale dziękuję za Plusia, Bąbelki mi zje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szanowna mamusia nie jest naiwna, tylko jest optymistkąGeorg-inia pisze:progect pisze:wygralam Plusia![]()
![]()
naiwna
Kicorek pisze:Szanowna mamusia nie jest naiwna, tylko jest optymistkąGeorg-inia pisze:progect pisze:wygralam Plusia![]()
![]()
naiwna![]()
A pierwsza byłam ja![]()
Chętnie Szanownej Mamusi Pluszonka odstąpię, nie będę przecież obarczać Szanownej Mamusi niemowlakami i ich nadopiekuńczą matkąprogect pisze:Kicorek pisze:Szanowna mamusia nie jest naiwna, tylko jest optymistkąGeorg-inia pisze:progect pisze:wygralam Plusia![]()
![]()
naiwna![]()
A pierwsza byłam ja![]()
to moze ja Babelki wezme, razem z Almą
a Synowa Kochana Pluszonka
progect pisze:Kicorek pisze:Szanowna mamusia nie jest naiwna, tylko jest optymistkąGeorg-inia pisze:progect pisze:wygralam Plusia![]()
![]()
naiwna![]()
A pierwsza byłam ja![]()
progect pisze:
oj tam, razem bylysmy![]()
Plusia podzielim
Kicorek pisze:Miałam nadzieję... tfu! Bałam się, że zostaniecie tam na zawsze.
progect pisze:
Georg-inia pisze:progect pisze:Kicorek pisze:Szanowna mamusia nie jest naiwna, tylko jest optymistkąGeorg-inia pisze:progect pisze:wygralam Plusia![]()
![]()
naiwna![]()
A pierwsza byłam ja![]()
już widzę jak Kicorek zamienia tę ahystokhację na Rudego Dresatym bardziej, że jednego juz ma
Kicorek pisze:...dziękuję za Plusia, Bąbelki mi zje
Blusik pisze:Goopi jakiś czyco?
!. Raz co mu morwa przeszkadzała, jakby mi przełaziła (do nieposiadanego ogródka) to z dzika radością bym obżerała co sie da
2. Do jednego liczyć nie potrafi???? A może on z tych co to liczą jeden, jeden, jeden, jeden, ......., dużo jeden?
progect pisze:coś nam się Redaf czepialska zrobiła po tym wyjeździe![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1416 gości