Ale przede wszystkim nie pozwólmy wrednej pp wygrać z koteczkami!
Matahari - trzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Matahari pisze:cieszyłam się na sabat... i nie będzie mnie... mam panleuko...
Bolkowa pisze:Przed chwilą wróciłam od moich Dziadków. Mają kotkę -wychodzącą. Kotka od kilku dni jest osowiała, gorzej skacze. Dzisiaj, gdy weszłam zastałam kotkę z zaburzeniamu równowagi, kręcącą głową w prawo, oczopląsem, odruchami wymiotnymi. Wsadziliśmy ją w koc i pognałam do weta - twierdzi, że czymś podtruta. Dziadkowie w czarnej rozpaczy.
Bolkowa pisze:U dziadków z relacji telefonicznych ( dzisiaj kierowcą jest kto inny) źle - powoli tracimy nadzieję.
Bolkowa pisze:Ustąpiły odruchy wymiotne, kot zaczął w miarę normalnie jeść. Oczopląs zdecydowanie mniejszy, łbem mniej rzuca, nogi tańczą nadal każda we własnym rytmie, mimo to kilka razy wskoczył na kolana. Za to Dziadek ma problemy z ręką którą kicia pogryzła w czasie szamotania się u weta we wtorek. Ale tym mniej się przejmujemy bo z Dziadkiem dogadać się można po ludzku, powie co go boli i walczyć z nami nie będzie, nie to co KOTA.
Aleksandra59 pisze:Bolkowa pisze:Ustąpiły odruchy wymiotne, kot zaczął w miarę normalnie jeść. Oczopląs zdecydowanie mniejszy, łbem mniej rzuca, nogi tańczą nadal każda we własnym rytmie, mimo to kilka razy wskoczył na kolana. Za to Dziadek ma problemy z ręką którą kicia pogryzła w czasie szamotania się u weta we wtorek. Ale tym mniej się przejmujemy bo z Dziadkiem dogadać się można po ludzku, powie co go boli i walczyć z nami nie będzie, nie to co KOTA.
Bolkowa - najważniejsze, że postęp w leczeniu kici jestDziadkowi tribiotix na pogryzioną rękę nałożyć i dobrze będzie
A jak kota z Wami walczy, przez brak dogadania - to doskonały znak
Aleksandra59 pisze:Znowu Czarownice polazły sobie spanko chyba - cisza taka jakaś![]()
Mały sabacik zaczyna się robić minimalistycznyMatahari i Patsy nie będzie
Mam nadzieję, że Bolkowa i Marcjannakape dojadą
![]()
A ja mam nowy pomysł na przekąskę sabacikowa, czarowną - shusiBar obok mnie nowy otworzyli i promocje straszliwe mają - trzeba z tego skorzystać koniecznie
tj. ja z tego skorzystam
No chyba, że żadna z Siostrzyczek sabatowych takiego żarełka nie lubi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 125 gości