Monostra pisze:Może Sznyc spróbuje później? Przy rehabilitacji obciążenia stopniowo się zwiększa.
Potem bedzie dwupak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monostra pisze:Może Sznyc spróbuje później? Przy rehabilitacji obciążenia stopniowo się zwiększa.
Dorota pisze:Monostra pisze:Może Sznyc spróbuje później? Przy rehabilitacji obciążenia stopniowo się zwiększa.
Potem bedzie dwupak
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Monostra pisze:Może Sznyc spróbuje później? Przy rehabilitacji obciążenia stopniowo się zwiększa.
Potem bedzie dwupak
A nie. Ja drobna kobitka jestem. Nie jestem pewna czy Sznyc pojedynczo by się na moich pleckach zmieścił:
Joasia
tufcio pisze:A ja mam aktualnie zapalenie oskrzeli i przykaz leżenia
Dorota pisze:Mysle, ze powinnas przytyc
JoasiaS pisze:Dorota pisze:Monostra pisze:Może Sznyc spróbuje później? Przy rehabilitacji obciążenia stopniowo się zwiększa.
Potem bedzie dwupak
A nie. Ja drobna kobitka jestem. Nie jestem pewna czy Sznyc pojedynczo by się na moich pleckach zmieścił:
Joasia
alus1 pisze:Wiesz każdemu można takie zdjęcie tendencyjne zdobić
JoasiaS pisze:alus1 pisze:Wiesz każdemu można takie zdjęcie tendencyjne zdobić
Jakie tendencyjne, co za tendencyjne?
Sznyc doopsko ma jak dzwon!![]()
Joasia
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:Wiesz każdemu można takie zdjęcie tendencyjne zdobić
Jakie tendencyjne, co za tendencyjne?
Sznyc doopsko ma jak dzwon!![]()
Joasia
uważaj bo ostatnio czas fochówi Sznyc może strzelić a co
JoasiaS pisze:Zamilknę więc chyba strategicznie...![]()
Joasia
alus1 pisze:nie no nie wygłupiaj się dzisiaj historia była jakaś taka mikra. Miałam nadzieję na coś jeszcze
JoasiaS pisze:alus1 pisze:nie no nie wygłupiaj się dzisiaj historia była jakaś taka mikra. Miałam nadzieję na coś jeszcze
Jest takie powiedzenie: Nie zawsze musi być kawior. Dziś zabrakło![]()
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości