dla kosma_shiva Puma, Cacharel , Lee Cooper KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 08, 2008 7:54

pieknie dziękujemy :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon wrz 08, 2008 16:15

Anna G-R pisze:Kotgral dorzuc /jak mozesz/czapeczke i powoedz za ile to dorzucim i bedzie??????

Moja propozycja jest taka żeby za czapeczke policzyć cene wywoławczą, może być??
A jeśli chodzi o to komu zostawić kasę to najlepiej w kopercie na moje nazwisko, przekazać osobie która wyda Karolinie wszystko. Na pewno nie zginie :)

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon wrz 08, 2008 16:16

Tweety pisze:
katgral pisze:AHA Z OSOBAMI Z KRAKOWA OCZYWIŚCIE CHĘTNIE SPOTKAM SIE OSOBIŚCIE :) TWEETY rozumiem że Ty sama przekażesz pieniążki gdzie trzeba :)

Kasia

zgadzam się z chęcią na jedno i drugie.
Drżyjcie zmarszczki, katgral nadciąga z orężem :twisted:

nadciaga nadciąga jak dozyje :) kosmarny dzień w pracy!!!
odezwę się jutro tel żeby się umówić :) jak się nie odezwe znaczy że nie żyje i wszystkie paczki bedzie przekazywał Marcin po moim pogrzebie :/

katgral

Post » Pon wrz 08, 2008 16:35

katgral pisze:nadciaga nadciąga jak dozyje :) kosmarny dzień w pracy!!!
odezwę się jutro tel żeby się umówić :) jak się nie odezwe znaczy że nie żyje i wszystkie paczki bedzie przekazywał Marcin po moim pogrzebie :/

łomatko, to skąd ja wezmę kasę na kwiaty jak sobie narzędzie do walki ze zmarszczkami zafundowałam??? 8O . Taaak, najpierw nas wycyckała na bazarku a teraz się bierze za umieranie, koleżanka, kurcze! :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 08, 2008 21:37

Tweety chrzanc kwiatay, wpłac na kociaste :) a co do wycyckania to...... trudno zawsze musi byc ten pierwszy raz :) a tak powaznie to jutro dzwonię i jakos się umawiamy i zgrywamy w czasie i przestrzeni (chociaz z tym czasem gorzej:/)

Anna G-R co z czapeczką?zgadzasz się na to co napisałam?? co z umówieniem się?? plan środowy aktualny?? :arolina przychodzi po torbe z lekami + cacharela + czapeczkę a w zamian zostawia 36 zł w kopercie, które ja wpłacam kosmo_shiva??)

niech ktoś mi odpowie :( bo się taka samotna czuję

katgral

Post » Pon wrz 08, 2008 21:44

katgral pisze:Tweety chrzanc kwiatay, wpłac na kociaste :) a co do wycyckania to...... trudno zawsze musi byc ten pierwszy raz :) a tak powaznie to jutro dzwonię i jakos się umawiamy i zgrywamy w czasie i przestrzeni (chociaz z tym czasem gorzej:/)

Anna G-R co z czapeczką?zgadzasz się na to co napisałam?? co z umówieniem się?? plan środowy aktualny?? :arolina przychodzi po torbe z lekami + cacharela + czapeczkę a w zamian zostawia 36 zł w kopercie, które ja wpłacam kosmo_shiva??)

odpowiadam Ci :wink:

Tweety

Post » Pon wrz 08, 2008 21:47

Tweety pisze:
katgral pisze:Tweety chrzanc kwiatay, wpłac na kociaste :) a co do wycyckania to...... trudno zawsze musi byc ten pierwszy raz :) a tak powaznie to jutro dzwonię i jakos się umawiamy i zgrywamy w czasie i przestrzeni (chociaz z tym czasem gorzej:/)

Tweety wiedziałam że na Ciebie mogę liczyc :)

Idę spac bo wczorajszej nocy.....................goniłam nietoperze, który wleciał o 3 nad ranem do sypialni!!!! :strach: tzn marcin gonił, bo ja z dwoma kotami pod pachami biegałam o 3 nad ranem po mieszkaniu krzycząc o BOZZZZEEEE, koty nawet nie miauknęły z przerażenia, nietoperz syczał .........................generalnie...........................straaaaaaaszna noc była :/

katgral

Post » Pon wrz 08, 2008 21:59

katgral pisze:
Tweety pisze:

Tweety wiedziałam że na Ciebie mogę liczyc :)

Idę spac bo wczorajszej nocy.....................goniłam nietoperze, który wleciał o 3 nad ranem do sypialni!!!! :strach: tzn marcin gonił, bo ja z dwoma kotami pod pachami biegałam o 3 nad ranem po mieszkaniu krzycząc o BOZZZZEEEE, koty nawet nie miauknęły z przerażenia, nietoperz syczał .........................generalnie...........................straaaaaaaszna noc była :/

a nie mogłaś krzyczeć stojąc w miejscu?, efekt byłby pewnie ten sam a mniej bys się zmęczyła :wink:

Tweety

Post » Wto wrz 09, 2008 2:41

Jezu sorki oczywiscie ze na wwszystko sie zgadzam tylko nie umieraj bo kto nam bedzie pomagal wymietym staruszka troszke sie wyprostowac????36 zeta w kopercie przekaze Karol dla Kotgral.
A poza tym wszystkim albo przedewszystkim Ty nie mysl o umieraniu tylko o kocikach i ile jeszcze jest do zrobienia i co one bez Ciebie zrobia.W sumie My i nasze zmarszczki to pikus, one sa wazne no nie??
Obrazek Obrazek

Anna G-R

Od: Pon lis 12, 2007 19:55

Post » Śro wrz 10, 2008 16:27

Witajcie

Porządkuję co w tym momencie mamy z wpłat i jak to wszystko wygląda:

1. OLAY: Tweety 25 zł Kosmetyk przekazany Tweety, Tweety sama wpłaca pieniążki kosmo_shiva
2. CACHAREL: Anna G-R 26 zł mam pieniążki, kosmetyk przekazany

3. CACHAREL: Dunia 25 zł Nie mam jeszcze wpłaty

4. LEE COOPER: - Anna G-R 10 zł mam pieniążki czapeczka przekazana

5. PUMA: - czarna_Nutka 20 zł nie mam jeszcze wpłaty

kosmo_shiva bardzo prosze o podanie na prw numeru konta do wpłaty

Anna G-R dała mi 40 zł (za cacharel + czapeczka)i to właśnie chciałam Ci jak najszybciej przelać
O reszcie wpłat poinformuję jak dojdą

katgral

Post » Pon wrz 15, 2008 16:07

mam wpłate od Czarnej Nutki- 25 zł, jutro wysyłam paczkę

kosmosviva przepraszam za opóźnienie w przelewie, nie miałam dostepu do netu :( dzisiaj wysyłam zaległe pieniążki i bardzo Cie prosze o potwierdzenie w wątku że je dostałaś
Aha Dunia pisała że wpłaci w tym tygodniu, jak tylko będę miała przelew od razu piszę ---> wysyłam---> przelewam :)
dziękuję

katgral

Post » Czw wrz 18, 2008 14:23

Dunia dała ciała na całej linii :oops: :oops: :oops:
wybyła i nie miała dostępu do netu
zapomniała zabrać wypełniony przekaz
wyśle dziś-jutro
bardzo przeprasza
i sie mocno wstydzi :oops: :oops: :oops:
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Czw wrz 18, 2008 14:34

Dunia pisze:Dunia dała ciała na całej linii :oops: :oops: :oops:
wybyła i nie miała dostępu do netu
zapomniała zabrać wypełniony przekaz
wyśle dziś-jutro
bardzo przeprasza
i sie mocno wstydzi :oops: :oops: :oops:

przeprosiny przyjęte :)
ale ja w niedziele jade na wakacje i wracam dopiero w przyszłą niedzielę więc pewnie wysyłka oreaz przelew bedzie w poniedziałek :/

katgral

Post » Pt wrz 19, 2008 16:29

kasa pooooszłaaaa
o 12.55
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Wto wrz 30, 2008 9:04

Dunia pisze:kasa pooooszłaaaa
o 12.55

Potwierdzam wpłynięcie 30 zł od Duni (dzisiaj przelew idzie do kosmo.

A Dunię poprosze o adres do wysyłki :)

A kosmo o potwierdzenie że pieniążki wpłynęły

Rozumiem, że bazarek można oficjalnie uznać za zakończony :)

katgral

[poprzednia]