Baks ['], Gin i Mundek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 25, 2008 10:38

mjs pisze:
kciuk pisze:Ja to wręcz odwrotnie Obrazek
Im mniej słońca, tym więcej mam energii.

W tym tygodniu oprócz dwóch etatów odbębniłam coroczną kontrolę potwierdzającą poprawność przeprowadzania badan skryningowych Obrazek . W biegu zaliczyłam ISO Obrazek w międzyczasie pojechałam do Otwocka zeznawać w Komendzie, jako świadek Obrazek
Uprasowałam stertę podkoszulek i innych , równie ulubionych do prasowania rzeczy. Ugotowałam bigos i zjadłam go :oops: Podwinęłam recznie trzy pary spodni Obrazek

A tak poza tym, to chyba nic mi nie dolega Obrazek

8O :strach:
Przerażasz mnie :|

mnie też :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw wrz 25, 2008 18:10

kciuk pisze:Ja to wręcz odwrotnie Obrazek
Im mniej słońca, tym więcej mam energii.

W tym tygodniu oprócz dwóch etatów odbębniłam coroczną kontrolę potwierdzającą poprawność przeprowadzania badan skryningowych Obrazek . W biegu zaliczyłam ISO Obrazek w międzyczasie pojechałam do Otwocka zeznawać w Komendzie, jako świadek Obrazek
Uprasowałam stertę podkoszulek i innych , równie ulubionych do prasowania rzeczy. Ugotowałam bigos i zjadłam go :oops: Podwinęłam recznie trzy pary spodni Obrazek

A tak poza tym, to chyba nic mi nie dolega Obrazek

Dlaczego się wstydzisz, że zjadłaś bigos :?:
Przecież należała Ci się jakaś nagroda za to wszystko :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt wrz 26, 2008 8:27

Co słychać u przystojniaków? :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt wrz 26, 2008 14:39

G&B korzystają ze słońca i wylegują się na balkonie. Nakarmieni, wybawieni, więc może zasną za chwilę strudzeni, a ja obejrzę jakiś film :D :roll:
Jeszcze im nie mówiłam, że Duża wraca za parę dni , bo mogliby się niepotrzebnie wzruszyć, rozedrgać emocjonalnie...8)
Forum wprawdzie zaniedbuję, ale do Mamusi systematycznie przesyłałam liczne maile ze zdjęciami kociastych, żeby była spokojna o ich los. I oto wczoraj podczas naszej rozmowy okazało się , że Jola żadnego z nich nie dostała 8O Hmmmm, nie umiem wysyłać maili, czy jak...? :roll:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob wrz 27, 2008 13:43

Jeszcze gorący njus - mam grzybicę :roll:
Obrazek

mjs

Post » Sob wrz 27, 2008 17:25

mjs pisze:Jeszcze gorący njus - mam grzybicę :roll:

8O 8O 8O

:crying: :crying: :crying:

Bardzo mi przykro, że Cię na to naraziłam :cry: Tak dobrze szło do tej pory i miałam nadzieję, że nie złapiesz grzyba od Baksia. Oczywiście obiecuję wszelką pomoc, jaką mogę służyć w Twojej walce z tym paskudztwem.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob wrz 27, 2008 18:14

Nie rycz, na to się nie umiera . A poza tym to ja mam prawo do szlochania teraz, Ty jeszcze nie :wink:

Nie bardzo wiem, jak mogłabyś mi pomóc w walce z grzybem..., hmmm...możesz mi tabletki podawać, jeśli do tego dojdzie :lol:
Obrazek

mjs

Post » Sob wrz 27, 2008 18:50

mjs pisze:Nie rycz, na to się nie umiera . A poza tym to ja mam prawo do szlochania teraz, Ty jeszcze nie :wink:

Nie bardzo wiem, jak mogłabyś mi pomóc w walce z grzybem..., hmmm...możesz mi tabletki podawać, jeśli do tego dojdzie :lol:

To się nazywa współczucie i empatia :P Nie powiem, że sama też się już trochę boję :oops: No ale, co będzie to będzie :wink:

Tabletki mogę podawać, mogę potrzymać Cię za rękę (w gumowej rękawiczce :P ), mogę odkażać rzeczy, które będziesz innym przekazywałą, itp. :D W każdym razie jestem chętna do pomocy :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie wrz 28, 2008 10:39

Zabawa w chowanego :D

ObrazekObrazek

Wieczór z kinem domowym 8)

ObrazekObrazek ObrazekObrazek

Forum znudziło Baksia :lol:

ObrazekObrazek
Obrazek

mjs

Post » Nie wrz 28, 2008 11:02

mjs pisze:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Forum znudziło Baksia :lol:
ObrazekObrazek

Jestem bardzo ciekawa po czym oni tacy wyczerpani? :lol:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie wrz 28, 2008 12:35

Wyczerpanie jest ulubionym zajęciem Baksia, a Ginuś to pewnie po jedzeniu, bo to kot -bulimik, który nieustająco jest PRZERAŻAJĄCO głodny :lol:

Rekompensuję sobie grzybicę i właśnie delektuję się winem roboty Dziadka G&B - jest r e w e l a c y j n e :D
Obrazek

mjs

Post » Pon wrz 29, 2008 17:55

To już niebawem pańcia wróci do koteczków. :D
Jestem ciekawa czy będą się cieszyć, czy będą obrażone. Ale przypuszczam, że pańcia przekupi ich prezentami! :lol:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 29, 2008 19:01

Rozmawiałyśmy z Jolą, jak to będzie, gdy stanie w drzwiach i doszłyśmy do wniosku, że pewnie od razu zaprowadzą Ją do kuchni, żeby obiadek dała :lol: Albo zabiorą się za rozpakowywanie prezentów:D .
One chyba już się przyzwyczaiły, że jak Duża nie wraca to pojawiam się ja, ale to nie powoduje większych zmian w ich życiu, więc nie reagują stresem.
Co nie znaczy, że nie ucieszą się z powrotu Dużej, choć pewnie zejdzie ta radość na drugi plan, w końcu obiadek i prezenty to niezwykle istotne sprawy 8)

Plakat powitalny już przygotowaliśmy :D

Od jutra wątek wraca w ręce prawowitej właścicielki :) Chłopaki też.
Obrazek

mjs

Post » Pon wrz 29, 2008 19:02

mjs pisze:Rekompensuję sobie grzybicę i właśnie delektuję się winem roboty Dziadka G&B - jest r e w e l a c y j n e :D

:ryk: :ryk: :ryk:

Głaski dla chłopaków :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto wrz 30, 2008 14:19

Czy mamusia już dotarła do swoich syneczków? :D
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]