kothka pisze:cześć chłopaki
Byłem na podwórku w weekend, ale tylko na smyczy![]()
A poza tym to tylko spię i śpię![]()
Romek
Romek, to tak jak ja, tylko śpię i śpię
Zorek
Moderator: Estraven
kothka pisze:cześć chłopaki
Romek
Mereth pisze:kothka pisze:cześć chłopaki
Romek
Romek, to tak jak ja, tylko śpię i śpięTylko na dwór mnie Duża nie chce wyprowadzić
Aha, zapomniałem, że ja smyczy nie za bardzo lubię, bo się od razu kładę jak Duża zakłada
![]()
![]()
]Zorek
Hannah12 pisze:Dzięki w radio też podawali informację, że dzisaj rozpoczyna się długi remont. Ale ulica będzie super zrobiona.
Mereth pisze:Paulaaa pisze:Hej chłopaki, co u Was kupiła wam duża te myszki z lidla?
No właśnie nie kupiła![]()
Miała jazdę do 18-tej tego dnia i jak już skończyła to stwierdziła, że już nie będzie jechać do tego Lidla bo już pewnie myszek nie będzie![]()
Z & P
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Dzięki w radio też podawali informację, że dzisaj rozpoczyna się długi remont. Ale ulica będzie super zrobiona.
Oby ten remont nie odbywał się w stylu wrocławskim: zrobili coś tam, niby oddali do użytku, bo wszystko fertig, a po kilku miesiącach zamknęli, bo jednak trzeba następny kawałek...
w dobrym celu. To Jej wybaczamy.kothka pisze:Mereth pisze:kothka pisze:cześć chłopaki
Romek
Romek, to tak jak ja, tylko śpię i śpięTylko na dwór mnie Duża nie chce wyprowadzić
Aha, zapomniałem, że ja smyczy nie za bardzo lubię, bo się od razu kładę jak Duża zakłada
![]()
![]()
]Zorek
Ja też się kiedyś kładlem, ale już się przyzwyczaiłem
Tylko Duża musi iśc tam gdzie ja chcę, bo jak idzie w swoją stronę to ja się kładę![]()
Romek
MaryLux pisze:Ceść, Zorusiu i Pulpi. A ja w ogóle nie mam smycy i nie wychodzę na dwór. Duza jest sknerra, nawet świezego powietsa mi załuje![]()
Inka
Hannah12 pisze:Dzięki w radio też podawali informację, że dzisaj rozpoczyna się długi remont. Ale ulica będzie super zrobiona.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Dzięki w radio też podawali informację, że dzisaj rozpoczyna się długi remont. Ale ulica będzie super zrobiona.
Oby ten remont nie odbywał się w stylu wrocławskim: zrobili coś tam, niby oddali do użytku, bo wszystko fertig, a po kilku miesiącach zamknęli, bo jednak trzeba następny kawałek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości