vadee pisze:no a zdjęcia niemerytorycznie-odzieżowe GDZIE?
Jutro? Bo fotosik tak zdycha,...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:vadee pisze:kurde, Wy znowu o jedzeniu i przypomniałyście mi o niezaspokojonej niedawnej ochocie na frytki![]()
<burczenie w brzuchu>
Wyżej jest o ubraniach jakby co..![]()
![]()
A frytki były super.
tosiula pisze:vadee pisze:moś pisze::lol:krolowa sie tlumaczy szybkościa reagowania jej mozgu
![]()
za ciasna korona?![]()
yhyhyhyhyhy
moś pisze:kalair pisze:Ale. Wczoraj byliśmy w dużym sklepie odzieżą na wagę. I kupiliśmy 3 kurtki-dwie ja, jedną JJ,2 bluzy-JJ,w tym jedna od Versace{!}bardzo ładna,spódniczka-oczywiście jaFajne rzeczy.
![]()
A teraz sie chwali tlustym drukiem..no zazdroszcze, zazdroszcze
tosiula pisze:kalair pisze:Ano to z kotami się nie kłóć absolutnie!
nawet nie próbuję
vadee pisze:kalair pisze:vadee pisze:kurde, Wy znowu o jedzeniu i przypomniałyście mi o niezaspokojonej niedawnej ochocie na frytki![]()
<burczenie w brzuchu>
Wyżej jest o ubraniach jakby co..![]()
![]()
A frytki były super.
wstręciuchmy nie mamy tu piekarnika
ale chcemy sobie trzasnąć mikrofalę i piekarnik w jednym i będę jadła tylko frytki![]()
kalair pisze:Ohydne zmory! Na anatomii się nie znają!
![]()
kalair pisze:Mośka, jak Cię palnę, Ty GLISTO.
kalair pisze:Nie macie piekarnika? O,tulkam..A frytki z piekarnika są cool!![]()
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Ano to z kotami się nie kłóć absolutnie!
nawet nie próbuję
Nie, bo i tak Cię przemiauczą..
vadee pisze:kalair pisze:Ohydne zmory! Na anatomii się nie znają!
![]()
czekałam na to![]()
kalair pisze:Mośka, jak Cię palnę, Ty GLISTO.
o ho hom dopiero co o anatomii, a tu już entomologia (czy tam inna glistologia)wykształcona królowa, chociaż bezlitosna
vadee pisze:kalair pisze:Nie macie piekarnika? O,tulkam..A frytki z piekarnika są cool!![]()
nie mamy![]()
![]()
kurde blacha, czuję jak mi z tego niedoboru frytek w organizmie żołądek przysycha do kręgosłupa![]()
<ślinotok>
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:Ano to z kotami się nie kłóć absolutnie!
nawet nie próbuję
Nie, bo i tak Cię przemiauczą..
nawet nieone nawet na mnie nie spojrzą
kalair pisze:Oj, biedactwo..Ale to wygodne..nie złamiesz się..
![]()
![]()
vadee pisze:kalair pisze:Oj, biedactwo..Ale to wygodne..nie złamiesz się..
![]()
![]()
za to załamię
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Paula05 i 89 gości