Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 27, 2008 15:59

Witajcie popoludniową porą :wink:
Dziś zrobiłem konstrukcje regału , teoretycznie zostało tylko skręcić wszystko do kupy , obić ścianki czym trzeba i zamontować drzwiczki ale w praktyce jest to zajęcie na kilka godzin :oops: , tym razem drzwiczki będą metalowe co poniekąd ułatwi mi zadanie ale znów muszę sie zdać na pomoc osób trzecich i mam nadzieje że będą gotowe na czas .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob wrz 27, 2008 16:01

halbina pisze:Faktycznie... stalowa panienka prześliczna! jak rozumiem już bezpieczna?... ja nie mogę na razie pomóc... kociaki na tymczasie coś u mnie łapały... z 14 kociąt, które u mnie były od czerwca, dwa odeszły za TM. [*] [*]muszę sie pozbyć wirusów... :cry:

No chyba bezpieczna....o ile Max jej nie zalize jak rowniez Tramwajarza
( lizania dzeli rowno ) :wink:
Pozdro Halbina :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob wrz 27, 2008 18:17

bardzo sie cieszę, że grozi im jedynie zalizanie z miłości! pozdrawiam!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob wrz 27, 2008 18:29

No kochani Koniec,Fini,Finito ,End,,czy jak kto chce :wink:
W sumie smiem donieśc ze dzis skonczylismy remont kociarni zwanej przez dziewczyny Mariotem
(choc mi ta nazwa nie lezy :? )
Oto wyremontowana kociarnia.Generalka zrobiona.Zostały jeszcze detale no i oczywiscie boksy na ktore z niecierpliowścia czekamy
:D
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Gwoli wyjasnienie za kotarka w żółte kaczuszki znajduje sie kibelek z mityczna słoneczna lamperia Teresy która została komisyjnie zamalowana.Kibelek narazie zasłoniety dla oczu ogółu poniewaz jest tam składzik(czytaj graciarnia.Na podłodze połozona nowiutka wykladzina podarowanan przez Filemonka i jej Tż.Na ścianie również wykładzina tym razem dywanowa w kolorze grantowy odarowana przez mojego Tż.
Wykładzina ma na celu ocieplic scianę,zasłonić szyby i bedzie nam słuzyła jako tablica na której zawisna zdjecia naszych tymczasowiczow.

No to czekamy na pierwszych lokatorów :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob wrz 27, 2008 18:34

Wooww , no no :D
Normalnie nie ten lokal :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Sob wrz 27, 2008 18:55

bubor pisze:Wooww , no no :D
Normalnie nie ten lokal :ok: :ok: :ok:

Fajny nie :wink: A jak bedzie wygladał z całym wyposazeniem.Wolierą i boksami echh nie moge sie doczekać :)

Zreszta jka juz Teresa mówiła mamy juz lokatorów.Te maluszki ze schronu trafią do nas chyba jutro i ten rudzielec z rananmi i kotka z chorymi oczami.

No i kochani u mnie też jest mała znajdka ktora czeka na miejsce w kociarni :oops:

mar_tika

Post » Sob wrz 27, 2008 19:09

Tak sobie właśnie pomyślałem że jesli w lokalu będą już "pensjonariusze " to przy montażu wyposażenia będzie z nimi kłopot , wiercenie w ścianach suficie i podłodze oraz docinanie wyrzynarką przy montażu regału to nie jest to co kociaste lubią najbardziej :roll: :?

bubor

Post » Sob wrz 27, 2008 19:14

bubor pisze:Tak sobie właśnie pomyślałem że jesli w lokalu będą już "pensjonariusze " to przy montażu wyposażenia będzie z nimi kłopot , wiercenie w ścianach suficie i podłodze oraz docinanie wyrzynarką przy montażu regału to nie jest to co kociaste lubią najbardziej :roll: :?

wiem wiem my tez sie na tym zastanawiałysmy.
Niestety nie mozemy zostawić w schronie rudego i ta chora kotkę .
Tam w tym tyg bedzie wet ,a on nie certoli się z chorymi kotami.Damy rade gdzies na te parę godz przeniesiemy klaty z kociakami

mar_tika

Post » Sob wrz 27, 2008 21:02

kochani, jest pięknie prawdziwy ful wypas :D jeszcze jak dojdzie woliera to koteczki będą się tu miały świetnie. Szybciej się uwinęliście niż my z remontem mieszkania. Z wieści od nas - Fruzia jest na okresie próbnym u Pani z kotem. Zobaczymy czy i jak się zwierzaczki dogadają to będzie miała fajny domek. Dzwoniłam dziś do Pani, która ma dzieci Fruzi, dziewczynki podrosły są w domku z ogrodem, mają się dobrze. Pozdrawiamy i na pewno zapowiemy się wkrótce z wizytą Ewa i Piotrek

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Sob wrz 27, 2008 23:56

dziewczyny - jestescie wielkie! rewelacja - zwlaszcza w porownaniu do tego co bylo na samym poczatku! Gratuluje!
ObrazekObrazek

mala mi

Od: Pt cze 06, 2008 9:51

Post » Nie wrz 28, 2008 1:46

mar_tika pisze:Gwoli wyjasnienie za kotarka w żółte kaczuszki znajduje sie kibelek z mityczna słoneczna lamperia Teresy która została komisyjnie zamalowana. :wink:

W związku z tym że zamalowałyliście moja piękną słoneczną żółtą lamperię chyba nie będę z wami gadała :wink: jutro z Kropeczką jedziemy z Rudzikiem do jego domku , a po południu przwożęwszystko co ma m do kociarni a potem przewozimy kociaki, a tak w ogóle dzisiaj pani Iwonka pracownica schroniska przemówiła do mnie ludzkim głosem :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie wrz 28, 2008 2:16

U mnie w garazu tez cos dla was stoi. Kiedy bedzie potrzebne?
Aha, to jest oarowane przez znajoma zarelko.

Wciaz mnie nurtuje jaka bedzie ta woliera.
A wogole piekny lokal sie zrobil:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie wrz 28, 2008 8:45

najlepsza jest butelka z piwem na 2 zdjeciu która na trzeciej fotce już znikła 8) :lol:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Nie wrz 28, 2008 10:16

mala mi pisze:dziewczyny - jestescie wielkie! rewelacja - zwlaszcza w porownaniu do tego co bylo na samym poczatku! Gratuluje!

No ladnie, ladnie wszystkie gratulacje dla Dziewczyn a o Darku i o mnie to sie zapomnialo.... :wink: Wlasnie o naszej pracy swiadczy ta butelka piwa ktora potem nie zniknela tylko zostala oprozniona i odstawiona do
pustych :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie wrz 28, 2008 10:35

Kropeczka13 pisze:
mala mi pisze:dziewczyny - jestescie wielkie! rewelacja - zwlaszcza w porownaniu do tego co bylo na samym poczatku! Gratuluje!

No ladnie, ladnie wszystkie gratulacje dla Dziewczyn a o Darku i o mnie to sie zapomnialo.... :wink: Wlasnie o naszej pracy swiadczy ta butelka piwa ktora potem nie zniknela tylko zostala oprozniona i odstawiona do
pustych :D

Mam nadzieje źe podobne świadectwa pracy będzie można zobaczyć w najbliższe sobotnie popołudnie :wink:

bubor

[poprzednia][następna]