Avian pisze:Bry
Szylkreteczki będą miały nowe towarzystwo?
Nie nie!

Kiedyś może, jak mnie będzie stać.

Cześć Avianku i zdjątko-

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
Qrczę,nie wiem...Maluszek jest ok,ale starszy?![]()
Po za tym one chyba tylko nieco tańsze są.
ale czasami hodowca dostaje z powrotem kota lub go odkupuje o dwlasciciela bo ma prawo pierwokupu i wtedy czasami oddaje za darmo a czasami za niewielka doplata,starszaczek sie szybko dogada z Iryska, tylko troche czasu im trzeba dac
Kalair sie dokaca![]()
![]()
Nie! Marzę o MCO. Ale to tylko pozostaje w tej sferze.
Marzenia są po to ,aby je spełniać
moś pisze::lol:juz sie plotka rozniosla, krolowa sie opiera
![]()
ps Kalair, trzeba sprobowac, ona faktycznie taka agresywna do innych kotow, koty sie z reguly kiedys dogaduja albo toleruja, u mnie Ptys nie cierpi Arniego ale poza pojedynczymi bijatykami koty sie toleruja i omijaja, nie cierpia
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
Qrczę,nie wiem...Maluszek jest ok,ale starszy?![]()
Po za tym one chyba tylko nieco tańsze są.
ale czasami hodowca dostaje z powrotem kota lub go odkupuje o dwlasciciela bo ma prawo pierwokupu i wtedy czasami oddaje za darmo a czasami za niewielka doplata,starszaczek sie szybko dogada z Iryska, tylko troche czasu im trzeba dac
Kalair sie dokaca![]()
![]()
Nie! Marzę o MCO. Ale to tylko pozostaje w tej sferze.
Marzenia są po to ,aby je spełniać
moze niebawem![]()
![]()
![]()
To się pewnie spełni, pytanie-kiedy..
trawa11 pisze:kalair pisze:
To się pewnie spełni, pytanie-kiedy..
moze niebawem![]()
![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kiedy bedzie następna czesć![]()
![]()
No jak założę![]()
![]()
![]()
Będzie będzie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Afatima, katikot, Marmotka i 126 gości