Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:
ja też lubie do mielonych buraczki![]()
ale ostanio bardzo lubie mielone na zimno,do kawy
Hmm..może nie do kawy, ale też lubię mielone na zimno! Z odrobiną musztardki.
musztardy wcale nie lubię![]()
![]()
moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
O-l-g-a pisze:kalair pisze:
Tri,to też szylkret-to oficjalna nazwa.
Tak popularnie są rozróżnione jako tri i szylkretki.
wiem![]()
po prostu był tu na miau wątek trikolorek i tam głównie takie calico były - zresztą chyba ja sama go nawet zakładałam
kalair pisze:trawa11 pisze:powoli sie zbliżamy......
Do setki? Ano..
kalair pisze:moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
Qrczę,nie wiem...Maluszek jest ok,ale starszy?![]()
Po za tym one chyba tylko nieco tańsze są.
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
ale czasami hodowca dostaje z powrotem kota lub go odkupuje o dwlasciciela bo ma prawo pierwokupu i wtedy czasami oddaje za darmo a czasami za niewielka doplata,starszaczek sie szybko dogada z Iryska, tylko troche czasu im trzeba dac
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
ale czasami hodowca dostaje z powrotem kota lub go odkupuje o dwlasciciela bo ma prawo pierwokupu i wtedy czasami oddaje za darmo a czasami za niewielka doplata,starszaczek sie szybko dogada z Iryska, tylko troche czasu im trzeba dac
trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
Kalair sie dokaca![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:A taki mlody szczawik nie? bo czasami wlasnie takie sa, nie dorosle ale wyrosniete.
Kalair sie dokaca![]()
![]()
Nie! Marzę o MCO. Ale to tylko pozostaje w tej sferze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 108 gości