!! "Szczecin 1 kobieta - ponad 100 kotów POMOCY!"

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 26, 2008 23:03

wiora pisze:malkavianka a moze one trochu tak stres rozladowaly,wiesz jak to bywa,zmiana otoczenia,jedzenia,inny kot,mogly to wlasnie w ten sposob odreagowac :roll: mam nadzieje ze bedzie dobrze.

To juz wiem co bede robila jak mnie dyrekcja zestresuje...zamkne sie w klozecie!!!!! :ryk:
Rowniez witam świeżą krew czyli nowe osoby w watku:))))))))

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob wrz 27, 2008 0:16

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie!!! Przepraszam,że mnie tu dzisiaj nie było a szkoda bo widzę że zaczyna się bardzo miło i sympatycznie tutaj robić. Zauwazyłam dziś nową osobę na wątku, z czego ogromnie się cieszę. Cieszę się równierz że wczorajszy Nowy Gość czyli Anna3 znów dzisiaj do Nas zawitała. Zatem Kochani!!! Wielkie dzięki za Wszystko, za to że jesteście, działacie i staracie się pomóc ze wszystkich sił. Bardzo się cieszę że formuje się powolutku Nowa Brygada na wątku i mam wielką nadzieję Ze będziemy Wszyscy długo, długo trwać w zgodzie i w miłości do Naszych Kochanych Kociaków!To wspaniale że powolutku budzi się wiara i nadzieja, że będzie lepiej. To wspaniale że Nowe Osoby są z Nami i wierzą w Nas!Przepraszam, za tak póżną porę mojego wpisu, ale tak mi się dzisiaj dzień zawalił, a potem jeszcze walczyłam ze sprzętem i nic nie wywalczyłam, że poprostu dopiero teraz jestem wolna.Odeszly z domu trzy kociaki a ja mam wrażenie że odeszła połowa. To takie dziwne uczucie, czasami jak już nie ma jednego to szybko zauważa się jego brak. Z małymi może być tak,że one więcej rozrabiają i jak się nagle zrobi ciszej, to człowieka ogarnia dziwne uczucie. Bardzo się cieszę że już znalazły się dwa domki. Jutro Agiss jedzie do trzeciego domku. Zobaczymy jak będzie. Trochę się martwie, bo Kubuś jest nieśmiały, ale zobaczymy. Dziś od rana miałam sajgon, kiedy okazało się że rybacy nie popłynęli i nie ma ryby dla kociaków. Brak ryby na trzy dni tj,piątek i cały wekend oznacza dla mnie i kociaków katastrofę. Walczyłam do 13.00 tej żeby coś załatwić, jeżdziłam kawał drogi dwa razy ale w końcu się udało. Jest troszeczkę mniej ale powinno starczyć. Najważniejsze że jest!Bardzo się dziś zmartwiłam, bo nie widziałam Nikity, a to do niego niepodobne. Muszę więc jutro pojechać w ciągu dnia i zobaczyć o co chodzi. Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie!

Iza i Kociaki :catmilk:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob wrz 27, 2008 0:25

Agiss, proszę o umieszczenie w specjalnym poście na wątku zdjęć Naszych Kociaczków, ktore maja już domki. Daj tez Klare, żeby wszystko było jasne!Prosze Cię tez o przedstawienie Wszystkim zdjęc Naszej Kochanej Śnieżynki, ktorą właśnie ratujemy u Weta.Mam nadzieję że Wam się spodoba?Już szykuję zdjęcia oraz zdjęcia Klary w Nowym Domku!Agiss Dziękuję Pięknie!

iza71koty

Post » Sob wrz 27, 2008 0:33

Wioro!!! Słodkości nigdy nie za wiele, tym bardziej przy tym jakie czasy ciężkie na Nas nastały!!! Ja uwielbiam słodkości i z cukrem też zwykle przesadzam, zwłaszcza wtedy, jak mam doła. Ciebie słodzić nie trzeba! Ty jesteś słodka a najważniejsze że masz piękną Duszę!!!

iza71koty

Post » Sob wrz 27, 2008 0:38

Bardzo Serdecznie Witam Dorotę_d. Bardzo Dziekuję za zainteresowanie .Mam nadzieję że będziemy się w miarę często widywać?U Nas jak widzisz, bardzo ciężko ale Walczymy!!!. Pozdrawiam Serdecznie! :lol:

iza71koty

Post » Sob wrz 27, 2008 0:44

Nifredil, Bardzo Ci Dziękuję za kolejny Bazarek. Bardzo Dziękuję też Agiss! Macie prawdziwą żyłkę do interesów. Dziękuję rownież Serdecznie Wszystkim Licytującym i Kupującym. To wielka pomoc z Waszej strony!Wielkie Dzieki! :lol:

iza71koty

Post » Sob wrz 27, 2008 0:48

Malkavianka, wrzuc Nam coś na wekend, dla poprawy nastroju! Bo ciężkie dni nastały jak widzisz! Czy biegunka poszła sobie już precz?

iza71koty

Post » Sob wrz 27, 2008 7:26

witam serdecznie rano :)

bardzo dziękuję za chęć pomocy wszystkim którzy się pojawili Anno Doroto to dla nas bardzo ważne DZIĘKI

za chwilkę postaram się wstawić zdjęcia o które prosiła pani Iza
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob wrz 27, 2008 7:34

NOWY DOM MAJĄ

HOSI

Obrazek

KLARA

ObrazekObrazek

ZOCHA

Obrazek

KUBA

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 27, 2008 13:45 przez agiis-s, łącznie edytowano 2 razy
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Post » Sob wrz 27, 2008 8:01

DOMKÓW SZUKAJĄ

TOLUŚ

Obrazek

ZIUTKA NIETOPERZ

Obrazek

GIZELA

Obrazek

YOSI

Obrazek

ŚNIEŻYNKA

ObrazekObrazek____ObrazekObrazek

agiis-s

Post » Sob wrz 27, 2008 9:59

witam wszystkich z rana i podnosze.

agiss szykuj sie bo za niedlugo jade po towar na bazar takze jak juz wroce (mysle ze po poludniu)to zaraz porobie zdjecia i przesle je na maila ok :?: pozdrawiam

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob wrz 27, 2008 10:00

cuda :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Sob wrz 27, 2008 10:02

pani Izo piekne te kotki zwlaszcza sniezynka(juz mnie taki sentyment do czarno bialych krowek zostanie)trzymam kciuki zeby szybko znalazly domki :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob wrz 27, 2008 10:52

dzieiwe sie ,ze nikt jeszcze nie porwal Nietoperka.To najslodszy kociak pod sloncem .Obserwowanie jego zabaw to super rozrywka:))))

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob wrz 27, 2008 12:17

nie spadamy :!:
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

[poprzednia][następna]