No widzisz, się nie dziw..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
a co Ty tam wiesz
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
a co Ty tam wiesz
Mam przeczucie
Hannah12 pisze:To dzisaj się jeszcze załapie na 47 część.
Dobry wieczór
kalair pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
a co Ty tam wiesz
Mam przeczucie
Poszła z tym papierochem! Do trumienki! Ras ras!
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
a co Ty tam wiesz
Jakie wredne..Mosiulek,opanuj się. TROSKLIWE!
Czekoladka pisze:O siódmej jest pięknie. Rześkie powietrze, cisza i spokój. Wczoraj czarny kotek przeszedł mi drogę. Uważam czarne mruczki za chodzące szczęście ale jednak tym razem plunęłam przez lewe ramię.
Potem spotkałam miesięcznego maluszka. Pogłaskałam, potuliłam i poszłam dalej, a to chucherko trupta za mną. Ale jak zaczął się płot drugiego domu to kocio stanął a potem wrócił na swoje miejsce.
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
a co Ty tam wiesz
Mam przeczucie
Poszła z tym papierochem! Do trumienki! Ras ras!
do Twojej![]()
![]()
moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
a co Ty tam wiesz
Jakie wredne..Mosiulek,opanuj się. TROSKLIWE!
Taa, trroskliwe misie, jak u frendzla i Redaf i Fri
bubor pisze:moś pisze:Wredne babyja tak nigdy nie bede wygladac, zakonserwowana dymem jestem, zmarszczki mnie omijaja szerokim lukiem, kosci policzkowych nie widac bom pucolowata i tak zostanie
Dokładnie , wędzone trzyma sie dłużej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 141 gości