Kicorek pisze:Zamierzasz lutnąć varii?Fri pisze:Kicorek pisze:Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
u mnie! u mnie!
Wszyscy zamierzaja lutnac varii juz od dluższego czasu tylko jeszcze o tym nie wiedza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Zamierzasz lutnąć varii?Fri pisze:Kicorek pisze:Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
u mnie! u mnie!
ja niemoś pisze:Kicorek pisze:Zamierzasz lutnąć varii?Fri pisze:Kicorek pisze:Gdzie i kiedy mam się stawić z aparatem?redaf pisze:varia, lutnąć Ci?
u mnie! u mnie!
Wszyscy zamierzaja lutnac varii juz od dluższego czasu tylko jeszcze o tym nie wiedza
spadaj na ziemniakimoś pisze:No dobra- wiekszość chce, ta lepsza
pluszak pisze:spadaj na ziemniakimoś pisze:No dobra- wiekszość chce, ta lepsza
moś pisze:pluszak pisze:spadaj na ziemniakimoś pisze:No dobra- wiekszość chce, ta lepsza
zazdroscisz plackow ziemniaczanych made in JJ![]()
ni, ja tam uważam, że placki ziemniaczane to jest marnacja ziemniakówmoś pisze:pluszak pisze:spadaj na ziemniakimoś pisze:No dobra- wiekszość chce, ta lepsza
Kicorek pisze:Jak "in", to nie zazdroszczę
popa niżejmoś pisze:Kicorek pisze:Jak "in", to nie zazdroszczę
sie czepiasz,kicor
pluszak pisze:ni, ja tam uważam, że placki ziemniaczane to jest marnacja ziemniakówmoś pisze:pluszak pisze:spadaj na ziemniakimoś pisze:No dobra- wiekszość chce, ta lepsza
a propos marnacji, przypominam: ŻADNYCH GRZYBKÓW!!!!!
ja tam lubię grzybki marnowane i po stosunku, i przed, i w trakciemoś pisze:grzybki tylko w occie, do stosunku z czyms tam
Georg-inia pisze:moś pisze:pluszak pisze:spadaj na ziemniakimoś pisze:No dobra- wiekszość chce, ta lepsza
łomatko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1393 gości