Klemens i Kacper.Ślepaczki. Fotki z nowego domku! :) s.13

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 26, 2008 8:09

martysek pisze:Do góry sliczności! Po domek.

Wierzę, że ktos poza nami, zakocha się w ślepaczkach :) i podaruje im kochający domek, o którym marzą.

Czy jest potrzebna jakaś pomoc finansowa?
Niedługo dostane wypłatę (nareszcie) i chciałabym pomóc.

Jak sądzę Ciotka Tigerowa odcięta od netu albo zalatana, więc pozwolę sobie odpowiedzieć...
Pomoc finansowa jest bardzo potrzebna.
Tam w Rykach kotów jest cała gromada i brakuje pieniędzy na jedzenie...
Wczoraj dowiedziałam się też, że w tej gromadzie jest jeszcze pięć niewysterylizowanych kocic.
Transportowo jestem "niewydolna" ale mogę zasponsorować dwie sterylki. Dla pozostałych trzech - postaram się wystawić jakiś bazarek..
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt wrz 26, 2008 10:14

Pixie65 - dzięki za odpowiedź.

Jak tylko mi cos wpadnie na konto, zrobię wpłatę na kociaki.
Obrazek

martysek

Od: Wto lut 07, 2006 13:50

Post » Pt wrz 26, 2008 10:33

szkoda ze jestem zakocona po uszy, Kacper to kwintesencja tego co w kotach kocham....
Kacperku, mam nadzieje, ze znajdziesz wspanialy domek.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Pt wrz 26, 2008 11:25

dziś w gazecie wyborczej na tzw. żółtych stronach (dodatek) ukazały sie ogłoszenia chłopaków - Kacpra i Klemensa. :roll: oby tylko coś to dało! :roll: nie wiem tylko, czy ten gazetowy dodatek obejmuje zasięgiem okręg lubelski, czy tylko warszawski. :( le najwyżej chłopaki - jeśli ktoś ich zechce przygarnąć (oby!) - zamieszkają w stolicy. :wink:

tora1

Od: Sob sty 05, 2008 18:45

Post » Pt wrz 26, 2008 13:44

No to kciuki trzymam za efekty ogłoszeń!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt wrz 26, 2008 14:01

tora , dzięki za ogłoszenia !!!!!!!!!!!!

Mnie dziś już totalnie zmogła choroba .Myślałam ,że się uda przechodzić te zatoki , ale dziś 39,3 na termometrze ........:(Ledwo widzę na oczy ......

Sa talony na sterylki , ale w Warszawie - 6 sztuk .w konkretnej lecznicy ..... - Tomvet na ul. Szwankowskiego 8 ....

Jeżeli ktoś z Warszawy pryjechałby po kocice i potem odwiózł ....ale to chyba a daleko ....

szkoda jednak zmarnować takiej szansy ......talony są .....ich posiadaczka (nie wiem czy mogę ujawnić na forum , kto to ) chce je oddać dla kocic z Ryk , tylko transport i odbiór kocic ........

nie pamiętam już co Wam tu pisałam ostatnio , sporo się dzieje .Z dwóćh kocic , któe były ostanio przywizione do Iwonki , jedna niestetyy bardzo chora (mocznik 275 , chore serce , wątroba :() pojechałą z lekami do Ryk.....
ale na razie bez diety , bo najpierw pojechała do Ryk , a dopiero potem pryszedławynik tego cholernego moćznika . kicia dostałą wiec tylko leki na serce i wątrobę....mam wszystko spisane
Druga kicia , ruda , co ma 3 latka a wygląda na max. 6 mies . troszkę mniej smarcze , ale mocznik też ma wysoki ........
Miała zęby w koszmarnym stanie , bardzo coerpiałą, nie chciałą jeść .chuda okrutnie ......:( przedwczoraj zostały usunięte wszystkie tylne , Iwonka mówiła , że zostały tylko 4 zęby z przodu , ale nie do końca zrozumiłam ...czyżby zotały same kły ?
Dopytam ...
Kicia została też wysterylizowana razem z zabiegiem ząbkowym ..
obecnie bierze antybiotyk - podskórnie , witaminy (ma sporą anemię) i na nerki - Lespevet .....
Za dwa zabiegi i leczenie tej kici wetka wzieła od nas tylko 100 zł ...
Dziś będę dzwonić do Iwonki dowiem się , jak się czuje ....
Wygląda bardzo biednie , mam fotki zaraz wstawię ....(Fotki sprzed kilku dni , sprzed zabiegu ząbków i sterylki ..Kacperek , wesoły i braykający , rozkoszny .:) Tylko drań jeden drpaie sobie na karku ranę - odczyn po zastrzykach .i ma ranę brzydką ....

Tam , w Rykach , żeby pomóć , to trzeba przede wszystkim morze pieiądzy .... :evil: :cry:
ale powolutku , powolutku .....

Rozliczenie wpłat i wydatków zrobię , jak troszkę wydobrzeję , bo ledwo siedzę :(

W dalszym ciągu proszę o wsparcie finansowe :(

Teraz fotki :

Kemens::( wygląda strasznie , ale czuje się już naprawde dobrze ....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A teraz Kacperek :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

I Dzidzia .....zdejcia sprzed sterylki i ząbkowania ....

ObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pt wrz 26, 2008 14:07 przez Tiger_, łącznie edytowano 1 raz

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pt wrz 26, 2008 14:03

Tiger 8O a wczoraj byłas całkiem tentego :?
Teraz to tylko antybiotyk :roll:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt wrz 26, 2008 15:28

Dzidzia...kolejny rudasek...serce mi pęknie... A Klemens już się goi, nie jest tragicznie!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt wrz 26, 2008 16:17

Takie piękne 3 rudasy, koniecznie domek dla nich potrzebny. Może wreszcie ktos zakocha się w nich i da im dom
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt wrz 26, 2008 17:29

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Mamy domek dla Kacperka !!!!!!!!!! W Warszawie !

Hurra !!!!!!!!
tora , to na pewno z Twjego ogłoszenia . :1luvu:

Starsza pani (ale nie bardzo :oops: ), w domu 7letni kocurek i sunia - staruszka ze schroniska....Mieszkanie w bloku , na parterze , w lecie zakładane siatki- moskitiery na okna .
Domek oczywiście niewychodzący ....

Teraz tylko transport , ale to już najmniejszy problem ...
(Przyznam się , że moim zdaniem to byłby idealny dom dla Klemensa, pani stale jest w domu..... wysłałam zdjecia obu kocurków, ale wybór padł na Kacperka ....bo w domu chcą żeby kocurki bawiły się razem ..)
Ostatnio edytowano Pt wrz 26, 2008 18:36 przez Tiger_, łącznie edytowano 1 raz

Tiger_

Post » Pt wrz 26, 2008 17:51

Cudownie, że Kacperek ma dom! Teraz kolej na Klemensa - trzymam kciuki jeszcze mocniej!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt wrz 26, 2008 17:52

Super, ale się cieszymy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na pewno Klemensowi też się uda, to tylko kwestia czasu, prawda :?: :?: :?:
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

Post » Pt wrz 26, 2008 18:03

Znajdzie domek i on, bardzo w to wierzę!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Pt wrz 26, 2008 18:34

Bardzo się cieszę :)
A gdzie ten dom? Tzn. w jakim mieście? U nas?
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pt wrz 26, 2008 18:36

Katia80 pisze:Bardzo się cieszę :)
A gdzie ten dom? Tzn. w jakim mieście? U nas?

Ale ze mnie gapa .... :oops:
Domek w Warszawie .
Zaraz uzupełnię w poście ...

Tiger_

[poprzednia][następna]