Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 26, 2008 13:30

Ty się ciesz, że tak daleko mieszkasz, bo bym Ci się co weekend na tarasie wylegiwała :smokin:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt wrz 26, 2008 13:31

Chat pisze:Ale mimo wszystko nie macie tego problemu co ja - JAK nie zostac babcia w najblizszym czasie? Inga, ja naprawde mam nadzieje, ze Dexter sie tylko BAWI :twisted: z Fiona w pana doktora :twisted: Cholera, chyba pas cnoty kupie, czy jak...

Kiniu, czy Twoje Minibusy maja swoj watek? Czy masz jakies zdjecia, czy pokazesz?
Mysle, ze te kotki sa jeszcze za malenkie na ciachanie, ale to Ci musi "wredna Natali" powiedziec :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 26, 2008 13:35

pisiokot pisze:Ty się ciesz, że tak daleko mieszkasz, bo bym Ci się co weekend na tarasie wylegiwała :smokin:

w razie, gdybys Joanny nie zastala, zapraszam do nas - Chanelle sie posunie 8) ObrazekObrazek
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt wrz 26, 2008 13:38

ale mnie szczujecie, wredne kobiety :cry:
ja nawet balkonu nie mam, a Wy mi tu o zdjęcia tarasów, buuu ... :(
Obrazek

pisiokot

Post » Pt wrz 26, 2008 13:38

Chat pisze:Chanelle sie posunie 8) ObrazekObrazek

no nie wiem, czy uda jej sie posunąć, nie spadając. Grubas :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 26, 2008 13:39

Minibusy watku jeszcze nie maja, w koncu nie sa, niestety, polskimi kotkami. Co do wieku - chyba wszystkie macie racje, ja po prostu histeryzuje. Nathalie je wycenia na jakies 3 do 4 miesiecy. Proponuje sterylke w listopadzie dla chlopaka i w grudniu dla dziewczyny. Tak jak pisalam u Ingi - zdzieraja potwornie; u nas nie ma lecznic, wszyscy weci sa prywatni. I tak dobrze, ze Nathalie mi troche opusci cene, bo mam trzy koty. Jakos to bedzie. :D
Obrazek

Chat

Post » Pt wrz 26, 2008 13:39

Chat pisze:
pisiokot pisze:Ty się ciesz, że tak daleko mieszkasz, bo bym Ci się co weekend na tarasie wylegiwała :smokin:

w razie, gdybys Joanny nie zastala, zapraszam do nas - Chanelle sie posunie 8) ObrazekObrazek

Mialy byc zdjecia Minibusow, a nie podbieranie Pisiokotka :twisted: Ale i tak Cie kocham :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt wrz 26, 2008 13:42

Chat pisze:Minibusy watku jeszcze nie maja, w koncu nie sa, niestety, polskimi kotkami.

Wsyskie koty nase som :mrgreen:

Chat pisze:Tak jak pisalam u Ingi - zdzieraja potwornie; u nas nie ma lecznic, wszyscy weci sa prywatni.

a u nas to niby jak? Kasa chorych płaci? :roll: też prywatne te lecznice, tyle że sterylki i kastracje kosztują tu tyle w złotówkach co u Was w Euro...

Georg-inia

Post » Pt wrz 26, 2008 13:43

Acha :oops: Wybacz, ja totalnie nie znam tematu, mieszkam tu juz 16 lat. JAk wyjezdzalam wszystko bylo inne.

A Minibusy kwitna, Joanno! I Kochaja sie :twisted:

ObrazekObrazek
Obrazek

Chat

Post » Pt wrz 26, 2008 13:47

ale mam różowe usy :D
Obrazek

pisiokot

Post » Pt wrz 26, 2008 13:48

I specjalnie dla Ani Pisiokotka - Kocikwiatek

ObrazekObrazek

Pomysl sobie, ile takiego tarasu trzeba sie nasprzatac, nazamiatac...
Obrazek

Chat

Post » Pt wrz 26, 2008 13:48

pisiokot pisze:ale mam różowe usy :D

nie? jak z lukru :D

Georg-inia

Post » Pt wrz 26, 2008 13:54

Chat pisze:Acha :oops: Wybacz, ja totalnie nie znam tematu, mieszkam tu juz 16 lat. JAk wyjezdzalam wszystko bylo inne.

A Minibusy kwitna, Joanno! I Kochaja sie :twisted:

ObrazekObrazek

Ales sobie pienykne kociaste wybrala 8O Zazdraszczam :wink: I prosze nie stawac na drodze milosci :twisted: I domagam sie stalego doplywu informacji oraz ilustracji z Belgijskiej Love Story :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt wrz 26, 2008 13:56

Chat pisze:I specjalnie dla Ani Pisiokotka - Kocikwiatek

ObrazekObrazek

Kocikwiatek jest piękny :love: i dosyć wybujały 8O
nie wiedziałam, że Chanelle to taka dorodna panna jest 8O no, no

a co do zamiatania i sprzątania to duuużą wprawę mam, codziennie się tyle nabiegam ze szczotką i mopem, że szkoda mówić. Ale inaczej chodzilibyśmy po chrupiącym pod nogami żwirku, rozniecając tumany kocich kłaków, wbijając sobie w pięty chrupki wypadnięte z kocich paszcz i takie tam.
Tak że nadal chcem tarasu, bardzo :( mogem zamiatać
Obrazek

pisiokot

Post » Pt wrz 26, 2008 14:00

pisiokot pisze:
Chat pisze:I specjalnie dla Ani Pisiokotka - Kocikwiatek

ObrazekObrazek

Kocikwiatek jest piękny :love: i dosyć wybujały 8O
nie wiedziałam, że Chanelle to taka dorodna panna jest 8O no, no

a co do zamiatania i sprzątania to duuużą wprawę mam, codziennie się tyle nabiegam ze szczotką i mopem, że szkoda mówić. Ale inaczej chodzilibyśmy po chrupiącym pod nogami żwirku, rozniecając tumany kocich kłaków, wbijając sobie w pięty chrupki wypadnięte z kocich paszcz i takie tam.
Tak że nadal chcem tarasu, bardzo :( mogem zamiatać

Aniu, proponuje pieska- czysci podlogi fenomenalnie, przynajmniej z zarelka :wink: No i froteruje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]