Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze: Ja dostałam ostatnio chyba ten Miszeliny (Miszelina, czy tam drzwiczki tak słabo trzymały?)
Miuti pisze:Własnie zadzwoniła moja vetka. Dostanę na weekend kota do przetrzymania - a może nawet na dłużej... Jeszcze będę paktować. Kot jest chory - boję się trochę o mój zwierzyniec...
Miuti pisze:Zgarnięty przez moją vetkę. Kotunia, zapalniie płuc. Vetka nie może jej zabrać do domu - a u mnie.... wiecie co. Kotunia w stanie ciężkim. Rany Boskie - może ktoś inny by ją wziął? Błagam.... Może popytacie? Ja mam przecież tymczasowe małe kotki....... i straszną sytuację... to mnie wyjkończy... może Chiron? Pokryję koszta!!!!!!!
Tweety pisze:Miuti pisze:Zgarnięty przez moją vetkę. Kotunia, zapalniie płuc. Vetka nie może jej zabrać do domu - a u mnie.... wiecie co. Kotunia w stanie ciężkim. Rany Boskie - może ktoś inny by ją wziął? Błagam.... Może popytacie? Ja mam przecież tymczasowe małe kotki....... i straszną sytuację... to mnie wyjkończy... może Chiron? Pokryję koszta!!!!!!!
w Chironie pod warunkiem zabrania gdzieś Tornada i Tary, one są zdrowe
kosma_shiva pisze:Miuti, Ty chcesz je wziac na poważnie ??
Tweety, co Ty na to?
Ja pewnie muszę dzis do Chirona po transportery...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 588 gości