Moderator: Estraven
Serniczek pisze:słuchaj cie wiadomośc krótka -bo tylko raz usiadł i siedzi!!!!!![]()
Serniczek pisze:słuchaj cie wiadomośc krótka -bo tylko raz usiadł i siedzi!!!!!![]()

Serniczek pisze:swoja drogą niezły z nas zbiór "zakręconych"...cała Polska sie cieszy jakby wygrała w totka,że kot siedzi!!! Dla tzw."normalnych"-to musi byc dziwne zjawisko......ja często słyszę.."nie szkoda Ci czasu na te koty?" a ja sobie myślę wtedy...."głupcze na ciebie czasu szkoda"
Serniczek pisze:swoja drogą niezły z nas zbiór "zakręconych"...cała Polska sie cieszy jakby wygrała w totka,że kot siedzi!!! Dla tzw."normalnych"-to musi byc dziwne zjawisko......ja często słyszę.."nie szkoda Ci czasu na te koty?" a ja sobie myślę wtedy...."głupcze na ciebie czasu szkoda"
Serniczek pisze:...cała Polska sie cieszy jakby wygrała w totka,że kot siedzi!!!
mar9 pisze:Anka, chyba nie jesteś osamotniona w tym "wariactwie"![]()
![]()
boshe, z kim ja się zadaję![]()
![]()
aamms pisze:mar9 pisze:Anka, chyba nie jesteś osamotniona w tym "wariactwie"![]()
![]()
boshe, z kim ja się zadaję![]()
![]()
Badzo dobrze..
Się zadawaj..
Może i Ty się zarazisz..![]()
A ja niezmiennie powtarzam, że jakbycóś, to lekarstwa mam..
Aktualnie trzy do adopcji..
Bardzo się cieszę z Charliego..
Tylko nie mogę się doczekać dokładniejszych informacji..
Usiadł.. wspaniale.. ale chyba cały czas tak nie siedzi, prawda?
Jak się czuje?
JesZcze działa narkoza?
Jaka temperatura?
Co z jedzeniem?
Co z kuwetką..
Jak tam zęby..
Mam jeszcze mnóstwo pytań ale na początek zaczekam na odpowiedzi na powyższe pytania..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 7 gości