Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Cześć, Kropeczko. Nasza Duża jest okropna, nie pozwala mi skubać paprotki, która rośnie na schodach. Mówi, że nie nasza. Ale sąsiadka, która postawiła tę paprotkę, pozwoliła mi ją skubać![]()
Psot
Iskropka pisze:MaryLux pisze:Cześć, Kropeczko. Nasza Duża jest okropna, nie pozwala mi skubać paprotki, która rośnie na schodach. Mówi, że nie nasza. Ale sąsiadka, która postawiła tę paprotkę, pozwoliła mi ją skubać![]()
Psot
Psotku skub jak nikt nie widzi!
Proszę bardzo!MaryLux pisze:Iskropka pisze:MaryLux pisze:Cześć, Kropeczko. Nasza Duża jest okropna, nie pozwala mi skubać paprotki, która rośnie na schodach. Mówi, że nie nasza. Ale sąsiadka, która postawiła tę paprotkę, pozwoliła mi ją skubać![]()
Psot
Ale ja nie mogę tak zrobićTa paprotka jest na schodach, już za drzwiami naszego mieszkania
![]()
Psot wyjaśniający
Krropuś, dasssssssssssz coś do pitka?
Inka
Iskropka pisze:Proszę bardzo!MaryLux pisze:Iskropka pisze:MaryLux pisze:Cześć, Kropeczko. Nasza Duża jest okropna, nie pozwala mi skubać paprotki, która rośnie na schodach. Mówi, że nie nasza. Ale sąsiadka, która postawiła tę paprotkę, pozwoliła mi ją skubać![]()
Psot
Ale ja nie mogę tak zrobićTa paprotka jest na schodach, już za drzwiami naszego mieszkania
![]()
Psot wyjaśniający
Krropuś, dasssssssssssz coś do pitka?
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 508 gości