Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 11, 2008 7:43

gosiaa pisze:Nie dostaję powiadomień i ciągle jestem do tyłu :evil:

Teraz pozostaje mi życzyć udanego urlopu, ale tak swoja drogą ile to można się w roku urlopować :evil: niektórzy to mają dobrze :evil: :wink:

az za dobrze! ;)
ale zdaje sie ze Aska wybierala zalegle ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob wrz 20, 2008 19:04

Za chwilę wraca i pewnie będą nowe wieści co mnie bardzo cieszy :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 22, 2008 10:21

Halo, halo, jest tu kto :?: :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon wrz 22, 2008 11:18

Asia dopiero dzis wraca.

Etka

Post » Wto wrz 23, 2008 7:50

Dostalam cynka z granicy, nasza Jerzykowka juz jest, ale pewnie nie moze sie dobudzic :lol:

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Wto wrz 23, 2008 10:37

Asia, koty i ciotki stęsknione, a Ty śpiiiisz ? :D
Obrazek

pisiokot

Post » Wto wrz 23, 2008 14:27

Najdrozsze Cioteczki, witam Was calym serduchem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wcale nie spie, ja jeszcze nie zdazylam byc w domu :roll: Przyjechalam prosto do pracy i jestem polprzytomna ze zmeczenia (podroz mi sie przedluzyla o jedna dobe 8O ). Wreszcie mam momencik zeby sie przywitac :D Mialam zrobic to 10 minut temu, ale po banerkach zerknelam na watek Semenka i musialam przesledzic caly. Jak to dobrze, ze jestescie. Dla Semenka, dla wielu innych bid :!: I dla mnie :)
Za chwile jade do domu witac sie z moimi Szczesciami :D Juz nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Relacje zdam Wam pewnie dopiero jutro, bo dzis po przywitanu i miziankach pewnie padne spac (wreszcie znowu w wianuszku moich Ukochan) :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 23, 2008 14:34

fajnie, że już wróciłaś. Wyśpij się i szybciutko przychodź na forum 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 23, 2008 14:38

WITAMY!!!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 24, 2008 11:08

Dziekuje za przepiekne powitanie 8)
Och dziewczyny, co wczoraj sie dzialo... Oszczedze Wam szczegolowego opisu przebiegu wydarzen, ktore mialy miejsce wczorajsza popoludniowa godzina w domu Kelly :wink: Bylo bossssko :wink: Szalona Mela ujawnila kolejny ze swoich rozlicznych talentow :roll: i... spiewala (taniec opanowala wczesniej). W takt linii melodycznej wyznaczanej przez psine ugniatalam kolejne kociaste. Och, poczatki nie byly sielankowe bo towarzystwo poobrazane za to, ze smialam spedzic troche czasu poza domem :roll: Pekaly jednak kolejno (co ulatwilo mi nieco sprawe, bo obsluzyc dwiema recami osiem czworonogow naraz wcale nie jest prosto :wink: ) i gramolily sie na moje przepastne cialo i w jego lozkowe okolice :D I wszystkie takie tluste jak ja :oops: Musze cos z tym zrobic :roll:
A Kellusia jakie cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokladala sie na kocyku we wzorek "militarny" i komponowala sie fantastycznie (w oczetach oblednych malowaly sie oczywiscie pacyfy!!!) !!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie byly "świece", ulubione mizianki brzuszne, ocieranki, baranki i wszystkie mozliwe piejdanki :D
Dzis postaram sie wstawic kilka zdjec Kellusi i jej rodzenstwa zrobionych jeszcze przed wyjazdem. Nastepne zdjecia Pcheleczki beda juz mialy inne tla, mam nadzieje ze je polubi :D Ale nie uprzedzajmy wypadkow... Jutro wiecej na ten temat :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro wrz 24, 2008 11:25

jerzykowka pisze: Nastepne zdjecia Pcheleczki beda juz mialy inne tla, mam nadzieje ze je polubi :D Ale nie uprzedzajmy wypadkow... Jutro wiecej na ten temat :wink:

hmmmm :D no to czekamy :D
Obrazek

pisiokot

Post » Śro wrz 24, 2008 12:39

Ja juz w te zdjecia to nie wierze ;)
Jak sama nie pojade i nie zrobie zdjecie Kelly to sie nie doczekam ;) :twisted: :P

Etka

Post » Śro wrz 24, 2008 12:43

już mi wyobraźnia siada
żeby sobie to wszystko zobrazować
kategorycznie
żądamy FOTÓW!!!! 8) 8) 8) 8)
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw wrz 25, 2008 7:56

No ladnie, Jowitko wykrakalas :twisted: Ja wczoraj, zamiast zafocic watek upoilam sie alkoholowo cudownym winem z Serbii :oops: Szkoda tylko, ze powod tej babskiej nasiadowki malo wesoly: przyjaciolka ma klopoty z...
Tak wiec dzisiaj czuje sie slabawo :wink: ale postaram sie jednak poprawic i pokazac Kochanym Cioteczkom nasza Pchelke i jej bande :D

Aha, dowiedzialam sie, ze Kelly nabila opiekunce podczas mojej nieobecnosci :roll: Opiekunka z pelnym szacunkiem podeszla do postawy tego malego boidoopca i nie usilowala sie zaprzyjazniac na sile. No ale pewnego razu Kellunia tak slodko mruczala na poslanku, ze dziewczyna postanowila ja poglaskac. Kelly pozwolila jej na te ekstrawagancje raz, a przy kolejnej probie wtlukla dobrej kobiecie. Jak moglam popelnic takie bledy wychowawcze :roll: :wink:
W piatek po pracy uroczyscie na stale otwieram drzwi lazienki (tzn. od czasu do czasu je zamkne :wink: ), postanowilam nie czekac na wyjazd Wolanda bo to jeszcze poltora tygodnia i naprawde nie ma juz sensu zwlekac. Czekam do piatku, bo chce byc w domu kiedy maluda bedzie sie moscic w nowych apartamentach. Mam nadzieje, ze jej sie spodobaja bo chwilowo nie ma zadnych ciagot do opuszczenia swojego krolestwa 8O
Czy ja juz Wam pisalam, ze kocham te doopinke mala :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw wrz 25, 2008 8:00

Wstawiaj fotki, maupo jedna i to prosto! No i uwazaj, zeby sie nie chwialy... :lol:

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

[poprzednia][następna]